BlogitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotReseptit

Sanan varmuus käännös suomi-englanti

 • certainty
  us
  We must give them some form of certainty. Meidän on taattava heille edes jonkinlainen varmuus. If there is one thing that tourism needs, it is certainty. Jos on olemassa yksi asia, mitä matkailu tarvitsee, se on varmuus. Consumers must have greater certainty that products are safe. Kuluttajien on saatava parempi varmuus tuotteiden turvallisuudesta.
 • aplomb
  us
  His nonchalance and aplomb during hard times have always been his best character trait
 • assurance
  us
  Only when I have this assurance do I approve these programmes, and I do this one by one - I also have many more to approve this month. Hyväksyn ohjelmat yksi kerrallaan - ja niitä on vielä monta hyväksyttävänä tässä kuussa - vasta kun minulla on varmuus tästä asiasta. Being able to set nitrogen oxide emission limit values early offers car manufacturers the assurance of long-term planning at a European level. Sillä, että typen oksidien päästörajoista säädetään aikaisin, annetaan autovalmistajille varmuus pitkän aikavälin suunnittelusta EU:n tasolla. I should also like to say that consumers must naturally have an assurance that the goods they buy as organic really are organic products. Lisäksi haluaisin sanoa, että kuluttajilla tulee olla tietenkin varmuus siitä, että ne tuotteet, joita he ostavat niiden luonnonmukaisuuden takia, todellakin myös ovat luonnonmukaisia.
 • reliability

Sanan varmuus määritelmät

 • vakaa tieto jonkin asian tapahtumisesta

Esimerkit

 • Voin varmuudella sanoa asian olevan näin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja