TV-ohjelmatReseptitBlogitHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan vasemmistolainen käännös suomi-englanti

 • left-wingThe truth cannot be right-wing or left-wing. Totuus ei voi olla oikeistolainen tai vasemmistolainen. I find that a good left-wing stance. Mielestäni tämä on hyvä vasemmistolainen asenne. Mr De Rossa says he is left-wing and Socialist and he gave under two euros to old people. De Rossa väittää olevansa vasemmistolainen ja sosialisti, ja hän myönsi vanhuksille alle kaksi euroa.
 • leftistIt is too leftist and federalist for most Conservatives. Se on liian vasemmistolainen ja federalistinen useimmille konservatiiveille. Mr Barroso, in a belated echo of his Trotskyist, his Maoist past, speaks like a true leftist. Puheenjohtaja Barroso, kalpeana heijastuksena trotskilaisesta, maolaisesta menneisyydestään, puhuu kuin aito vasemmistolainen. This leftist irresponsibility serves only to increase suspicions and resistance to a natural fundamental right. Tämä vasemmistolainen vastuuttomuus vain lisää epäilyjä ja luonnollisen perusoikeuden vastustusta.
 • left
  uk
  us
  I find that a good left-wing stance. Mielestäni tämä on hyvä vasemmistolainen asenne. The truth cannot be right-wing or left-wing. Totuus ei voi olla oikeistolainen tai vasemmistolainen. Shame on the Prodi centre-left government in Italy. Häpeä, Prodin keskusta-vasemmistolainen hallitus Italiassa.
 • left-wingerHe was, if you like, a left-winger in the broad sense of the term. Hän oli kuitenkin, jos niin halutaan sanoa, karkeasti ottaen vasemmistolainen.
 • leftard
 • liberal
  us
  He had a full education studying the liberal artsHe was liberal with his complimentsAdd a liberal sprinkling of salt

Sanan vasemmistolainen määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja