TietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppiBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan vastaan käännös suomi-englanti

 • against
  us
  It is called FAIT Families Against Intimidation and Terror. Sen nimi on FAIT Families Against Intimidation and Terror (Perheet pelottelua ja terroria vastaan). An attack against press freedom is an attack against democracy. Loukkaus lehdistönvapautta vastaan on loukkaus demokratiaa vastaan. We won the war against Germany, but we lost the war against Russia. Voitimme sodan Saksaa vastaan mutta hävisimme sodan Venäjää vastaan.
 • back
  us
  I shall not go back over this. Minulla ei ole mitään tukea vastaan. We merely stand back and take the criticism. Me vain peräännymme ja tyydymme ottamaan kritiikin vastaan. The EU made 109 requests and received just 27 requests back. EU esitti 109 pyyntöä mutta otti vastaan ainoastaan 27.
 • counter
  Claim and counter-claim, then. On siis väite väitettä vastaan. However, there are also some that want to destroy the reputation of the European Union, namely Counter Balance, which has attacked the European Investment Bank. On kuitenkin myös joitakin, jotka haluavat tuhota Euroopan unionin maineen, kuten Counter Balance, joka on hyökännyt Euroopan investointipankkia vastaan. Its methods and its content have been counter-productive. Sen menetelmät ja sisältö ovat kääntyneet itseään vastaan.
 • towards
  us
  We call on you to move towards us and we will move towards you. Esitämme teille kutsun, että tulisitte meitä vastaan, me itse aiomme tulla teitä vastaan. I realise that is a challenge but it is one we must work towards. Ymmärrän, että tämä on haaste, mutta tämä on haaste, joka meidän on otettava vastaan. I am sympathetic towards anyone who takes action against Islamic extremists. Suhtaudun myönteisesti kaikkiin, jotka ryhtyvät toimiin ääri-islamisteja vastaan.
 • versus
  It is all about bureaucracy versus democracy. Kyseessä on byrokratia vastaan demokratia. We are not talking about Nord Stream versus South Stream. Kyseessä ei ole Nord Stream vastaan South Stream. It is the same dilemma: safety versus flexibility. Ongelma on sama: turvallisuus vastaan joustavuus.
 • with
  us
  What is wrong with efficiency? Mitä suorituskykyä vastaan voi olla? I certainly disagree with that. Olen ehdottomasti sitä vastaan. I do not have any problem with that. Minulla ei ole mitään sitä vastaan.

Sanan vastaan määritelmät

Esimerkit

 • Hymyilin vastaan.
 • Isä tuli asemalle vastaan.
 • Naapuri tuli aamulla minua vastaan ja jäimme juttusille.
 • Karhu tuli Pekkaa vastaan ja kävi päin, mutta hän ei jäänyt odottelemaan, vaan luikahti autoon.
 • Minä ainoana olin asiaa vastaan.
 • Suomi taisteli Neuvostoliittoa vastaan.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja