ViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan vastakohta käännös suomi-englanti

 • opposite
  us
  Uncertainty is the opposite of trust. Epävarmuus on luottamuksen vastakohta. It would be the opposite of what we want. Se olisi vastakohta sille, mitä haluamme. That is the precise opposite of medicine - it is murder. Tämä on lääketieteen vastakohta - kyse on murhasta.
 • antithesis
  us
  The fair return is, in effect, the antithesis of enlargement. Juste retour" on itse asiassa laajentumisen vastakohta. I shall therefore vote against a Commission that is the antithesis of this. Tästä syystä äänestän sellaista komissiota vastaan, joka on tämän vastakohta. Yet the choice made in this report is quite different, in fact the opposite, the complete antithesis. Tässä mietinnössä tehty valinta on kuitenkin täysin erilainen, se on päinvastainen, se on tälle täydellinen vastakohta.
 • antonym
  us
  “rich” is an antonym of “poor”; “full” is an antonym of “empty”
 • asia
  us
 • contrary
  us
  These principles, about which we have expressed our opinions, are directly contrary to flexibility of that kind. Nämä periaatteet, joista olemme ilmaisseet kantamme, ovat täydellinen vastakohta tällaiselle joustavuudelle. He is trying to base his approach on an absolutist concept of sovereignty, contrary to that of shared sovereignty which is, in fact, a fundamental principle of the European Union. Tässä tarkoituksessa hän pyrkii nojautumaan ehdottoman hallintovallan käsitteeseen, joka on vastakohta itse asiassa myös Euroopan unionin perusperiaatteena olevalle jaetulle hallintovallalle. contrary winds
 • contrast
  us
  The reality in Iran stands in stark contrast to this. Iranin todellisuus on sen räikeä vastakohta. It reveals a real sharp contrast to the progress that was made in the maritime sector. Se on hyvin jyrkkä vastakohta merenkulkualalla saavutetulle edistykselle. What a contrast with Seattle in 1999, when debates on content were overshadowed by clashes on the street. Se oli aikamoinen vastakohta vuonna 1999 Seattlessa pidetylle kokoukselle, jossa sisällölliset erimielisyydet jäivät kaduilla tapahtuneiden yhteenottojen varjoon.
 • contrast antonym
 • inverseMultiplication is the inverse operation to divisionA circle inversion maps a given generalized circle to its inverse generalized circleCowgirl is the inverse of missionary.
 • reverse
  us
  That is the reverse of making Parliament more democratic. Se on parlamentin demokratisoimisen vastakohta. It is Robin Hood in reverse, with the EU taking from the poor and giving to the rich. EU on kuin Robin Hoodin vastakohta: ottaa köyhiltä ja antaa rikkaille. The problem in our continent, in Europe, is, of course, not the death penalty, rather the problem is the reverse. Sillä maanosamme, Euroopan, ongelma ei ole kuolemanrangaistus vaan juuri sen vastakohta.

Sanan vastakohta määritelmät

 • johonkin nähden päinvastaista tarkoittava asia tai merkitykseltään vastakkainen sana

Synonyymit

Esimerkit

 • Onko viha rakkauden vastakohta?
 • Vastakohdat täydentävät toisiaan.
 • Pieni on suuren tai kookkaan vastakohta.
 • Nämä kaksoset ovat luonteeltaan toistensa täydellisiä vastakohtia.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja