Nauris.fiBlogitReseptitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan vastuullinen käännös suomi-englanti

 • responsible
  us
  What is the responsible approach? Mikä on vastuullinen lähestymistapa? But, please, give us credit also for being a responsible organisation and responsible stakeholders on this scene. Pyydän teitä kuitenkin myös arvostamaan sitä, että olemme vastuullinen organisaatio ja vastuullinen sidosryhmä tässä asiassa. We must adopt a responsible and long-term solution. Meidän on löydettävä vastuullinen pitkän aikavälin ratkaisu.
 • accountable
  us
  An accountable and transparent EU administration is surely key to building citizens' trust. Vastuullinen ja avoin EU:n hallinto on varmasti kansalaisten luottamuksen avain. The global fund represents a bold new approach - fast-moving, participatory and accountable. Maailmanlaajuinen rahasto edustaa rohkeaa uutta lähestymistapaa, joka on nopeasti mukautuva, osallistuva ja vastuullinen. It means that, unlike many international structures, our central administration – albeit small – is accountable. Se merkitsee, että toisin kuin monissa kansainvälisissä rakenteissa meidän keskushallintomme on – vaikkakin pieni – myös vastuullinen.
 • answerable

Sanan vastuullinen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja