TietovisatTV-ohjelmatNauris.fiBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppi

Sanan velvollisuus käännös suomi-englanti

 • duty
  us
  The duty of remembrance is a profound duty. Velvollisuus muistaa on hyvin tärkeä velvollisuus. We have a duty to be demanding. Meillä on velvollisuus vaatia. Europe has a duty to be a model. Euroopalla on velvollisuus näyttää esimerkkiä.
 • obligation
  us
  We then have an obligation to take action. Tällöin meillä on velvollisuus toimia. The European Parliament has a double obligation here. Euroopan parlamentilla on kaksinkertainen velvollisuus. The obligation to safeguard public health is paramount. Etusijalle on asetettava kansalaisten terveydensuojelun takaamisen velvollisuus.
 • responsibility
  us
  Better regulation is shared responsibility. Sääntelyn parantaminen on osapuolten yhteinen velvollisuus. That is the joint responsibility of all of us. Se on meidän kaikkien yhteinen velvollisuus. With membership comes a responsibility to lead. Jäsenyyden mukana tulee myös velvollisuus näyttää tietä.
 • commitment
  Commitment to provide public services and regional airports. Seuraava aihe on velvollisuus tarjota julkisia palveluja ja alueelliset lentokentät. We fully support this commitment, which is our civilisation's task and responsibility. Kannatamme täysin tätä sitoumusta, joka on yhteiskuntamme tehtävä ja velvollisuus. I believe that the airlines' commitment to publish only final prices has to be clearly formulated. Lentoyhtiöiden velvollisuus julkaista vain lopulliset hinnat on mielestäni muotoiltava selkeästi.
 • compulsion
  During the basketball game, I had a sudden compulsion to have a smoke
 • onus
  The onus will now be on the Commission to come forward with solutions. Komissiolla on nyt velvollisuus ehdottaa ratkaisuja. There is an onus upon the Democratic Unionist Party to engage with my party. Demokraattisella unionistipuolueella on velvollisuus ryhtyä yhteistyöhön puolueeni kanssa. However, I see problems in placing the onus of checking the residential entitlement of workers on employers. Pelkään kuitenkin ongelmia, kun velvollisuus tarkastaa työntekijän oleskeluluvat asetetaan työnantajille.

Sanan velvollisuus määritelmät

Esimerkit

 • Yrityksen velvollisuutena on maksaa työntekijöille palkat.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja