HoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatBlogit

Sanan veruke käännös suomi-englanti

 • pretext
  us
  The humanitarian interest is the pretext. Humanitaarinen näkökohta on veruke. On the other hand, providing security should not become a reason or a pretext to centralise civil protection. Toisaalta turvallisuuden takaamisesta ei saa tulla syy tai veruke kansalaisten suojelemisen keskittämiselle. Nevertheless, these objectives absolutely must not be a pretext for weakening agriculture in the EU. Kyseiset tavoitteet eivät kuitenkaan saa missään tapauksessa olla veruke maatalouden heikentämiselle EU:ssa.
 • alibi
  us
  Mr Topolánek, necessary evil is a coward's alibi. Arvoisa puheenjohtaja Topolánek, välttämätön paha on pelkurin veruke. Only that will prevent the summit meeting being shown up as the alibi for the acceptance and promotion of the stability pact. Vain siinä tapauksessa voidaan osoittaa, että huippukokous ei ole vain veruke vakauttamissopimuksen edistämiselle ja hyväksymiselle. This text is an alibi, one extra element in a long drawn-out strategy that has no other aim than to put a stop to European funding of embryonic stem cell research. Tämä teksti on veruke, lisäosa pitkällisessä strategiassa, jonka ainoana tavoitteena on tehdä loppu ihmisalkioiden kantasolujen tutkimukselle myönnettävästä EU:n rahoituksesta.
 • excuse
  That is not an excuse, it is not an evasion. Tämä ei ole tekosyy eikä veruke. This is in no way an excuse, but it is a real, hard-core explanation. Tämä ei ole missään tapauksessa veruke vaan todellinen, ytimekäs perustelu. Obviously that is no excuse for Turkey to ban political parties as well. Se ei tietenkään ole veruke, jonka mukaan Turkkikin voisi kieltää poliittisia puolueita.
 • pretense
  us
  under pretense of friendlinesswith only a pretense of accuracy

Sanan veruke määritelmät

Esimerkit

 • Oli aina keksimässä verukkeita työnteon välttämiseksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja