HoroskooppiTietovisatViihdeBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan veturi käännös suomi-englanti

 • locomotive
  us
  It is no longer the locomotive it once was, it is now the last coach in the train. Se ei ole enää veturi, kuten joskus aiemmin, vaan tämän junan viimeinen vaunu. Every locomotive - whether it transports passengers or goods - must pay a rail toll for every kilometre it travels. Jokainen veturi - riippumatta siitä, kuljettaako se matkustajia vai tavaroita - joutuu maksamaan rautatiemaksun jokaisesta matkakilometristä. Of course, this is a man who would not know one end of a railway locomotive from the other and whose expertise is restricted to Thomas the Tank Engine. On tietysti muistettava, että kyseessä on mies, joka ei erota veturin etupäätä sen takapäästä ja jonka asiantuntemus aiheesta rajoittuu Tuomas Veturi -lastenfilmeihin.
 • engine
  us
  We were, you might say, almost the only engine in this whole process. Olimme niin sanoakseni lähes ainoa ?veturi? koko prosessissa. That relationship is based upon an understanding that trade is the engine of growth for developing countries. Tämä suhde perustuu ymmärrykseen siitä, että kauppa on kehitysmaiden kasvun veturi. Of course, this is a man who would not know one end of a railway locomotive from the other and whose expertise is restricted to Thomas the Tank Engine. On tietysti muistettava, että kyseessä on mies, joka ei erota veturin etupäätä sen takapäästä ja jonka asiantuntemus aiheesta rajoittuu Tuomas Veturi -lastenfilmeihin.
 • loco
 • power car
 • tractor
  us

Sanan veturi määritelmät

Esimerkit

 • Suomen talouden veturi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja