HoroskooppiBlogitViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan vihjata käännös suomi-englanti

 • allude
 • glance
  us
  She glanced at her reflection as she passed the mirror.The spring sunlight was glancing on the water of the pond.copper glance
 • hint
  us
  It cannot therefore express, but merely hint at, the extent to which child poverty shapes the future and present of society. Näin ollen siinä ei voida tuoda selvästi esiin, korkeintaan voidaan vain vihjata, miten merkittävästi lapsiköyhyys vaikuttaa yhteiskunnan tulevaisuuteen ja nykyisyyteen. I needed a hint to complete the crosswordHe gave me a hint that my breath smelt
 • imply
  us
  It is unfair to imply that our group is solely responsible for all the amendments. On epäreilua vihjata, että meidän ryhmämme olisi yksin vastuussa kaikista tarkistuksista. It would be unfair to imply that this was simply a frolic of her own by Mrs Oomen-Ruijten. Olisi epäoikeudenmukaista vihjata, että tämä oli vain Oomen-Ruijtenin kuje. That is in no way intended to imply that some countries have no right to express an opinion. Tällä ei ollut millään tapaa tarkoitus vihjata, ettei joillakin mailla olisi oikeutta esittää mielipidettään.
 • insinuate
  us
  I hope that was a misunderstanding and that she did not mean to insinuate that. Toivon, että se oli väärinkäsitys ja että hän ei halunnut vihjata sitä. She insinuated that her friends had betrayed her.
 • intimate
  an intimate friendHe and his sister deeply valued their intimate relationship as they didnt have much else to live for.She enjoyed some intimate time alone with her husband.
 • mean
  us
  I hope that was a misunderstanding and that she did not mean to insinuate that. Toivon, että se oli väärinkäsitys ja että hän ei halunnut vihjata sitä. Of course, they need to be prepared for visa abolition and I do not mean to suggest here that we need to lower our criteria. Niiden on tietenkin oltava valmiita viisumien poistamiseen, enkä halua tällä vihjata, että meidän pitäisi alentaa vaatimuksiamme. I didnt mean to knock your tooth out
 • to hint to
 • to insinuate
  I hope that was a misunderstanding and that she did not mean to insinuate that. Toivon, että se oli väärinkäsitys ja että hän ei halunnut vihjata sitä.

Sanan vihjata määritelmät

Esimerkit

 • Bernie Sanders vihjaa pyrkivänsä uudestaan presidentiksi (yle.fi, 2018

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja