ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeBlogitVaihtoautotTietovisat

Sanan viime aikoina käännös suomi-englanti

 • lately
  us
  The name issue has consumed much political energy lately. Nimeä koskeva kysymys on vaatinut paljon poliittista energiaa viime aikoina. For those who have been there lately, it is green gunk nowadays. Ne, jotka ovat käyneet Itämerellä viime aikoina, ovat nähneet, että nykyään vesi on vihreää litkua. Lately, Turkey has shown itself to be constructive and cooperative. Turkki on viime aikoina osoittanut olevansa rakentava ja yhteistyöhaluinen.
 • of lateThere is no room for the policies we have seen of late. Viime aikoina näkemillemme toimille ei ole sijaa. The Meciar problem has been doing a hop, skip and jump of late. Ongelmat Mečiarin kanssa ovat aiheuttaneet viime aikoina hankalia tilanteita. PVC has often been at the centre of a controversial debate of late. Arvoisa puhemies, PVC on viime aikoina useasti ollut eripuraisten keskustelujen keskipisteenä.
 • recently
  us
  Recently, the news has been good. Uutiset ovatkin viime aikoina olleet hyviä. Recently, there has been a respite. Viime aikoina on ollut hengähdystaukoa. I did not hear that mentioned recently. En ole kuullut, että tätä olisi sanottu viime aikoina.
 • ultimatelyOtherwise, things would not have come to pass as they ultimately did. Muutoin asiat eivät olisi edenneet niin kuin ne viime aikoina ovat edenneet. Ultimately, just 13% of the projects can be funded, which is why the NGOs must be given direct assistance. Viime aikoina ainoastaan 13 prosenttia hankkeista on voitu rahoittaa, minkä vuoksi kansalaisjärjestöille on myönnettävä suoraa tukea. Ultimately, agriculture's international reputation has been damaged by the negligent behaviour of large animal feed producers. Maatalouden kansainvälinen maine on viime aikoina kärsinyt suurten eläinrehutuottajien välinpitämättömyyden takia.

Sanan viime aikoina määritelmät

 • lähimenneisyydessä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja