TietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautotViihde

Sanan vilja käännös suomi-englanti

 • cereal
  us
  How much is it in the cereal sector, or the tobacco sector? Kuinka suuri on vilja-alan tai tupakka-alan virhemarginaali? The effect on livestock farming of speculation coming from the cereal sector is worrying. Vilja-alan keinottelun vaikutukset karjankasvatusalaan ovat huolestuttavia. Now, briefly, let me turn to the report by Mr Souchet on the subject of cereals. Seuraavaksi käsittelen lyhyesti jäsen Souchet'n mietintöä vilja-alasta.
 • grain
  us
  Already the situation is affecting the world's grain and meat markets. Tilanne vaikuttaa jo nyt maailman vilja- ja lihamarkkinoihin. This should take pressure off the rising grain prices. Tämän pitäisi vähentää nousevaan viljan hintaan kohdistuvaa painetta. Wheat and other grains are the principal areas of production. Vehnä ja muu vilja ovat tärkeimpiä tuotantoaloja.
 • corn
  us
  That means that the consumer must have the right to know how the corn and the soya that he eats is produced. Tämä tarkoittaa sitä, että kuluttajilla on oltava oikeus tietää, miten hänen syömänsä vilja ja soija tuotetaan. He paid her the nominal fee of two corns of barley.to corn gunpowder
 • seed
  us
  Russia, in its former position as an exporter, and currently as an importer, has been a fundamental influence on the European cereal and oil seed market. Venäjä, joka oli aiemmin viejä mutta nykyään tuoja, on vaikuttanut ratkaisevasti Euroopan vilja- ja öljysiemenmarkkinoihin. Lower than expected needs in the beef and cereals sector will enable us to pay the advance on the oil seed premiums and to cover the costs of swine fever. Odotettua pienemmät tarpeet liha- ja vilja-alalla merkitsevät, että öljysiemenkorvaukset voidaan maksaa etukäteen ja sikaruton kustannukset voidaan kattaa. If you plant a seed in the spring, you may have a pleasant surprise in the autumn

Sanan vilja määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja