TietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitNauris.fi

Sanan viljely käännös suomi-englanti

 • cultivation
  Drugs cultivation has also been mentioned. Huumekasvien viljely jo mainittiinkin. Licit cultivation would add to illicit cultivation, not replace it. Laillinen viljely ei korvaisi laitonta, vaan se vain täydentäisi sitä. For that reason, their cultivation has increased fast. Siksi näiden viljely on lisääntynyt nopeasti.
 • culture
  uk
  us
  Crops of this type, which are less viable than monocultures, are often abandoned. Tällaisten kasvien viljelystä usein luovutaan, koska se ei ole yhtä kannattavaa kuin yhden lajikkeen viljely. Im headed to the lab to make sure my cell culture hasnt died
 • growing
  us
  despite the problems, cotton growing may cause less pollution than other industrial crops ongelmista huolimatta puuvillantuotanto voi olla vähemmän saastumista aiheuttavaa kuin muu teollinen viljely; There are four cotton-growing countries in the EU: Greece, Spain, Bulgaria and, on a very small scale, Portugal. Euroopan unionissa on neljä maata, joissa viljellään puuvillaa. Ne ovat Kreikka, Espanja, Bulgaria ja Portugali, jossa viljely on vähäistä. Secondly, that such serious problems as cocaine growing and violence can only be solved through peace talks with the FAR and the ELN. Toiseksi se, että niin suurien ongelmien ratkaiseminen kuin kokapensaiden viljely ja väkivalta voi onnistua ainoastaan käymällä rauhanneuvotteluja FARC:n ja ELN:n sissien kanssa.
 • tilth
  The land is in good tilth and ready to plant.

Sanan viljely määritelmät

Esimerkit

 • Vehnän viljely.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja