VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatNauris.fiBlogitReseptit

Sanan vitsaus käännös suomi-englanti

 • plague
  us
  Poverty is a systemic plague for Europe in 2011. Köyhyys on kaikkialle vaikuttava vitsaus Euroopassa vuonna 2011. Consequently, aircraft noise has become a plague to an increasing proportion of the population. Lentomelusta on siten tullut vitsaus yhä suuremmalle osalle ihmisistä. Cybercrime is a real plague, threatening to compromise the stability and security of our information systems. Tietoverkkorikollisuus on todellinen vitsaus, joka saattaa kyseenalaistaa tietojärjestelmiemme vakauden ja turvallisuuden.
 • scourge
  us
  Terrorism is the scourge of our age. Terrorismi on meidän aikamme vitsaus. This is a scourge which affects us all. Kyseinen vitsaus vaikuttaa meihin kaikkiin. You are all right, corruption is a scourge. Olette aivan oikeassa, korruptio on vitsaus.
 • bane
  the bane of my existence
 • blight
  Violence against women is a terrible blight. Naisiin kohdistuva väkivalta on kauhea vitsaus. Of course corruption acts as a destructive blight on Africa. Korruptio on tietenkin tuhoisa vitsaus. in writing. - (HU) The excessive consumption of alcohol is a blight in European societies. kirjallinen. - (HU) Kohtuuton alkoholinkäyttö on eurooppalaisten yhteiskuntien vitsaus.
 • curse
  us
  In food and water it is a curse. Ruoassa ja vedessä se on vitsaus. From the economic viewpoint, however, counterfeiting is a veritable curse as much for health as for consumers. Talouden kannalta väärennökset ovat kuitenkin todellinen vitsaus niin terveyden kuin kuluttajienkin kannalta.
 • canker
  Unfortunately, over the last decade and a half, instead of generating revenues to the treasury, it has turned into a canker for the whole society. Yhtiö ei ole valitettavasti tuonut viimeisten viidentoista vuoden aikana tuloja valtion kassaan, vaan siitä on tullut koko yhteiskunnan vitsaus.

Sanan vitsaus määritelmät

 • asia, joka vaivaa yl. toistuvasti

Esimerkit

 • Kirput ovat kaalimaamme jokavuotinen vitsaus.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja