VaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisatReseptitViihde

Sanan voimassa oleva käännös suomi-englanti

 • active
  us
  certain active principlesthe active powers of the mindan active child or animal
 • current
  us
  The current Solvency regime is over 30 years old. Voimassa oleva Solvenssi-järjestelmä on yli 30 vuotta vanha. In my country, the rate currently in force is 25 %. Kotimaassani tällä hetkellä voimassa oleva veroprosentti on 25 %. The current legislation in force allows for derogation. Voimassa oleva lainsäädäntö mahdollistaa poikkeamat.
 • effective
  us
  Experience has shown that the legal framework in force is not effective enough and that the European Union has to work harder. Kokemus on osoittanut, että voimassa oleva oikeuskehys ei ole riittävän tehokas ja että EU:n on työskenneltävä lujemmin. Unfortunately, Community VAT legislation currently in place in Poland is actually serving as an effective deterrent to potential donors. Valitettavasti Puolassa tällä hetkellä voimassa oleva yhteisön alv-järjestelmä tosiasiassa estää tehokkaasti mahdollisten lahjoitusten antamisen. As the current directive does not appear to be effective enough in discouraging late payments, I also support the strengthening of the existing rules. Koska vaikuttaa siltä, että voimassa oleva direktiivi ei ole tehokas maksuviivästyksien torjumiseksi, tuen voimassa olevien sääntöjen vahvistamista.
 • validThe currently valid safety certificate for Bohunice expires in the year 2000. Muistutan vielä lopuksi, että Bohunicen ydinvoimalan voimassa oleva turvallisuussertifikaatti raukeaa vuonna 2000. There is therefore also a valid organisation chart for this Directorate-General. Tällä pääosastolla on siis myös olemassa voimassa oleva organisaatiokaavio. Primarily, it is about the fact that Austria has a valid agreement with the European Union. Ensi sijassa on kyse siitä, että Itävallan ja Euroopan unionin välillä on voimassa oleva sopimus.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja