TietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiVaihtoautotViihde

Sanan voitto käännös suomi-englanti

 • victory
  us
  This victory for Parliament is a collective victory. Näin ollen tämä parlamentin voitto on yhteinen voitto. This is a victory for the bully boys; it is a victory for big money and a victory for bureaucrats. Tämä on kiusaajien voitto, se on suuren rahan voitto ja byrokraattien voitto. It is a personal victory for you, I know. Tiedän, että se on teille henkilökohtainen voitto.
 • profit
  us
  Profit lies at the heart of organized crime. Voitto on tärkeintä järjestäytyneessä rikollisuudessa. It generates profits of between USD 5 and 7 billion dollars a year. Siitä syntyy 5-7 miljardin dollarin voitto vuosittain. It is not about earnings and not about profits; it is about security. Asiaa ei ratkaise liikevaihto eikä voitto, vaan kyse on turvallisuudesta.
 • win
  us
  The Single Market is a win-win game, not a zero-sum game. Yhtenäismarkkinoista hyötyvät kaikki, eikä toisen voitto ole toisen tappio. In the long term, however, it is definitely not a win-win situation from which we all stand to gain. Pitkällä aikavälillä tämä ei ole varmasti mikään voitto, josta kaikki hyötyvät. I think it was on the cards that Hamas would win. Uskon, että Hamasin voitto oli ennustettavissa.
 • gain
  us
  I think that this, too, is a gain. Uskon, että se on myös voitto. Economic gain is thus the objective. Tavoitteena on siis taloudellinen voitto. The nations' loss is this Parliament's gain. Kansakuntien tappio on parlamentin voitto.
 • defeat
  us
  Such a defeat would be a victory for the eurosceptics. Tämä tappio olisi voitto Eurooppaan epäilevästi suhtautuville. It is not a triumph, but it is not a defeat; and the manager lives to fight another day. Se ei ole voitto, mutta ei tappiokaan, ja manageri jatkaa ottelua joku toinen päivä. It is a big victory for the energy oligopolies and it is a defeat for consumers in Europe. Tämä on suuri voitto energia-alan oligopoleille ja tappio kuluttajille EU:ssa.
 • lot
  uk
  us
  to spend a lot of moneylots of people think soa lot of stationery
 • take
  us
  This victory will encourage the European Union to take up its place in the modern world. Se voitto kannustaa Euroopan unionia täyttämään paikkansa nykyaikaisessa maailmassa. Therefore, a greater ability on the part of Europeans to take action on such questions would be a gain for peace. Eurooppalaisten parempi toimintakyky tällaisissa kysymyksissä olisi sen vuoksi voitto rauhalle. That they will in future be obliged to actually take these steps and will no longer be allowed merely to aim to do so is another of the significant triumphs of the conciliation process. Se, että ne ovat tulevaisuudessa velvoitettuja todella toteuttamaan nämä toimet sen sijaan, että ne vain pyrkivät siihen, on sovittelumenettelyn toinen merkittävä voitto.
 • triumph
  us
  This is a small prize for illegal immigrants and a major triumph for smuggling rings. Tämä on pieni palkinto laittomille maahanmuuttajille ja suuri voitto salakuljetusverkostoille. It is not a triumph, but it is not a defeat; and the manager lives to fight another day. Se ei ole voitto, mutta ei tappiokaan, ja manageri jatkaa ottelua joku toinen päivä. Its failure to be adopted was, as you know, described by Moscow as a 'triumph of good sense'. Venäjän hallitushan luonnehti päätöslauselman hylkäämistä sanoilla "terveen järjen voitto".

Sanan voitto määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja