Nauris.fiTietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan voitto käännös suomi-englanti

 • victory
  us
  This victory for Parliament is a collective victory. Näin ollen tämä parlamentin voitto on yhteinen voitto. This is a victory for the bully boys; it is a victory for big money and a victory for bureaucrats. Tämä on kiusaajien voitto, se on suuren rahan voitto ja byrokraattien voitto. It is a personal victory for you, I know. Tiedän, että se on teille henkilökohtainen voitto.
 • win
  us
  The Single Market is a win-win game, not a zero-sum game. Yhtenäismarkkinoista hyötyvät kaikki, eikä toisen voitto ole toisen tappio. In the long term, however, it is definitely not a win-win situation from which we all stand to gain. Pitkällä aikavälillä tämä ei ole varmasti mikään voitto, josta kaikki hyötyvät. I think it was on the cards that Hamas would win. Uskon, että Hamasin voitto oli ennustettavissa.
 • gain
  us
  I think that this, too, is a gain. Uskon, että se on myös voitto. Economic gain is thus the objective. Tavoitteena on siis taloudellinen voitto. The nations' loss is this Parliament's gain. Kansakuntien tappio on parlamentin voitto.
 • profit
  us
  Profit lies at the heart of organized crime. Voitto on tärkeintä järjestäytyneessä rikollisuudessa. It generates profits of between USD 5 and 7 billion dollars a year. Siitä syntyy 5-7 miljardin dollarin voitto vuosittain. It is not about earnings and not about profits; it is about security. Asiaa ei ratkaise liikevaihto eikä voitto, vaan kyse on turvallisuudesta.
 • lot
  uk
  us
  to spend a lot of money;  lots of people think soa lot of stationerya sorry lot; a bad lot
 • take
  us
  This victory will encourage the European Union to take up its place in the modern world. Se voitto kannustaa Euroopan unionia täyttämään paikkansa nykyaikaisessa maailmassa. Therefore, a greater ability on the part of Europeans to take action on such questions would be a gain for peace. Eurooppalaisten parempi toimintakyky tällaisissa kysymyksissä olisi sen vuoksi voitto rauhalle. That they will in future be obliged to actually take these steps and will no longer be allowed merely to aim to do so is another of the significant triumphs of the conciliation process. Se, että ne ovat tulevaisuudessa velvoitettuja todella toteuttamaan nämä toimet sen sijaan, että ne vain pyrkivät siihen, on sovittelumenettelyn toinen merkittävä voitto.
 • triumph
  us
  This is a small prize for illegal immigrants and a major triumph for smuggling rings. Tämä on pieni palkinto laittomille maahanmuuttajille ja suuri voitto salakuljetusverkostoille. It is not a triumph, but it is not a defeat; and the manager lives to fight another day. Se ei ole voitto, mutta ei tappiokaan, ja manageri jatkaa ottelua joku toinen päivä. Its failure to be adopted was, as you know, described by Moscow as a 'triumph of good sense'. Venäjän hallitushan luonnehti päätöslauselman hylkäämistä sanoilla "terveen järjen voitto".
 • advantage
  us
  The fact that such an operational article exists is an advantage, but the procedures themselves should have been better. Tällaisen toiminnallisen artiklan olemassaolo on voitto, mutta menettelyjen olisi pitänyt olla parempia. The enemy had the advantage of a more elevated positionthe advantage of a good constitution
 • avails
 • making
  us
  As a child, he didn’t seem like a genius in the making.
 • payoff
 • prize
  us
  This is a small prize for illegal immigrants and a major triumph for smuggling rings. Tämä on pieni palkinto laittomille maahanmuuttajille ja suuri voitto salakuljetusverkostoille. The great prize would be for a change of mind in the United States and the signs are there. Suuri voitto olisi Yhdysvaltojen asenteenmuutos, josta on jo merkkejä. a prize vegetable
 • revenue
  us
 • turn
  us
  However, now we see that its victory on the pitch has turned into a loss through a random decision. Nyt kuitenkin nähdään, että sen kentällä saavuttama voitto on muuttunut tappioksi mielivaltaisen päätöksen perusteella. Indeed, it almost seems to be easier to achieve a victory than to endure it in such a way that it does not turn into a serious defeat'. Näyttää lähes helpommalta saavuttaa voitto kuin kestää se tavalla, joka ei muuta sitä vakavaksi tappioksi." The national socialists who are hoping they can draw together all the malcontents will soon find out that this will turn out to be a Pyrrhic victory. Kansallissosialistit, jotka toivovat, että he voivat kerätä yhteen kaikki tyytymättömät henkilöt, havaitsevat pian, että lopputuloksena on Pyrrhoksen voitto.
 • yield
  us
  It is not the competitiveness of labour that is putting the car industry in trouble but movements of capital in search of maximum yields in the shortest possible time. Autoteollisuuden vaikeuksien syynä ei ole työvoiman kilpailukyky vaan pääoman liikkeet, joiden tarkoituksena on saada mahdollisimman suuri voitto mahdollisimman lyhyessä ajassa. Yield the right of way to pedestrians.They refuse to yield to the enemy.

Sanan voitto määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja