TV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisatViihde

Sanan yhdenmukaisuus käännös suomi-englanti

  • uniformityThis document is obsessed with standardisation and uniformity. Mietinnön pakkomielteenä ovat standardointi ja yhdenmukaisuus. It may well be that multilateral collaboration can produce better results than enforced uniformity. Monenvälinen yhteistoiminta voi hyvinkin tuottaa parempaa tulosta kuin pakkokeinoin aikaansaatu yhdenmukaisuus. We should be aware that uniformity can stifle innovation and prevent adaptation to local or national circumstances and problems. Meidän olisi pidettävä mielessämme, että yhdenmukaisuus voi tukahduttaa innovatiivisuuden ja estää mukauttamisen paikallisiin tai kansallisiin oloihin ja ongelmiin.
  • conformance
  • conformity
    us
    Further decisive action has to be taken to raise safety and environmental standards and to ensure conformity with the . Päättäväisillä toimilla on parannettava turvallisuus- ja ympäristönormeja ja varmistettava yhdenmukaisuus yhteisön säännöstön kanssa.

Sanan yhdenmukaisuus määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja