BlogitTietovisatNauris.fiTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan yhdenvertaisuus käännös suomi-englanti

  • equality
    The final problem is equality. Perimmäinen ongelma on yhdenvertaisuus. Equality before the law has long been a reality in all countries. Yhdenvertaisuus lain edessä on toteutunut jo kauan kaikissa valtioissa. I tabled amendments on strengthening equality bodies, which already exist. Yhdistyneessä kuningaskunnassa meillä on yhdenvertaisuus- ja ihmisoikeusasioista vastaava komitea.
  • parity
    To me that parity was a clear signal of an inclusive Europe. Minulle tuo yhdenvertaisuus oli selkeä viesti osallisuutta edistävästä Euroopasta. The end product, the final result, must be parity between the European Parliament and the Council. Lopputuloksena pitää olla Euroopan parlamentin ja neuvoston välinen yhdenvertaisuus. We have the Treaty of Lisbon, we have parity, we have faces, and yet how can I explain to you this uneasiness that I feel? Meillä on Lissabonin sopimus, meillä on yhdenvertaisuus, meillä on kasvot, ja kuitenkin miten voin selittää levottomuuden, jota tunnen?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja