Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista IlmainenSanakirja.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Mediatiedot

Sanan yhdistys käännös suomi-englanti

• association
    us
    The project has been endorsed by the Polish Librarians' Association. Puolan kirjastonhoitajien yhdistys on hyväksynyt hankkeen. The Fish Merchants Association in Aberdeen has lobbied me about this. Aberdeenilainen kalakauppiaiden yhdistys on ollut minuun yhteydessä tässä asiassa. It is not Greenpeace that is saying this, but an industrial association. Näin toteaa alan yhdistys, eikä Greenpeace.
  • society
    uk
    us
    The European Society of Human Genetics is calling on us to reject Amendment 15. Eurooppalainen ihmisgenetiikan alan yhdistys The European Society of Human Genetics vaatii meitä hylkäämään tarkistuksen 15. The British Society for Human Genetics says: ' Article 5 appears both to permit and to exclude the patenting of human gene sequences.' Britannian perinnöllisyystieteen yhdistys (British Society for Human Genetics) sanoo: "5 artikla vaikuttaa sekä sallivan että sulkevan pois ihmisen geenisekvenssien patentoimisen." The German Society of Human Genetics, through its chair, states: ' We are opposed to the patenting of the human genome and the DNA sequences it contains. Saksan perinnöllisyystieteen yhdistys (German Society of Human Genetics) julistaa puheenjohtajansa suulla: "Vastustamme ihmisen solun perimän ja sen sisältämien DNA-sekvenssien patentoimista.
  • alliance
    matrimonial alliances; an alliance between church and state, or between two countries
  • combination
  • federation
    us
    It is 106 years since federation.We live in a federation house.
  • league
    us
    In Japan there has been a Diet Members' League for the Abolition of the Death Penalty since 1993. Japanissa on vuodesta 1993 asti toiminut kuolemanrangaistuksen poistamista kannattava Japanin parlamentin jäsenten yhdistys. There are practical issues here: is it indeed the case that the G 14 – the association that monitors the Champions League in particular – is preventing checks on doping? Kyseessä ovat käytännön näkökohdat: onko todellakin niin, että G 14 eli yhdistys, joka valvoo erityisesti Mestarien liigaa, estää doping-kontrollit? the League of Nations
  • union
    us
    Firstly, this excerpt from a statement made by the German Union of Survivors of the Neuengamme Concentration Camp. Ensinnäkin tässä on katkelma lausunnosta, jonka saksalainen Neuengammen keskitysleiriltä selvinneiden henkilöiden yhdistys antoi.

Sanan yhdistys määritelmät

• useiden luonnollisten henkilöiden yhteenliittymä, hallinnollinen organisaatio, joka perustuu näiden henkilöiden keskinäiseen sopimukseen ja sopimuksen perusteella laadittuihin sääntöihin

Esimerkit

• Yhdistyksellä on jokin tietty tarkoitus toiminnalleen ja päämäärilleen.
  • Useiden valtioiden perustuslaissa on turvattu kansalaisten yhdistymisvapaus, joka sallii yhdistysten olemassaolon.
  • Suomessa yhdistyksiä sääntelee yhdistyslaki.
  • Beatrice ei ollut kaunis, mutta oli kumminkin rikkaan kreivin tytär, – ja se on paha asianhaarain yhdistys. (S. Suominen, Novelleja I
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå Svenska

Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.