BlogitNauris.fiTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmat

Sanan yhtäpitävä käännös suomi-englanti

 • compatible
  I should like to ask, Commissioner, whether you consider such an intervention to be compatible with international law. Kysynkin teiltä, arvoisa komissaari, onko tämä interventio mielestänne yhtäpitävä kansalaisoikeuden kanssa? What we cannot do is come up with an agreement and afterwards WTO tell us it is not compatible. Sen sijaan emme voi solmia ensin sopimusta ja odottaa, että WTO ilmoittaisi meille jälkikäteen, että se ei olekaan yhtäpitävä sen sääntöjen kanssa. Even so, the analysis method suggested by the Commission is not compatible with the novel foods regulation or with the Luxembourg Summit Declaration. Komission ehdottama analyyttinen menetelmä ei kuitenkaan ole yhtäpitävä uuselintarvikkeita koskevan asetuksen ja Luxemburgin huippukokouksessa annetun lausunnon kanssa.
 • equivalent
  us
  A square may be equivalent to a triangle.
 • identical
  In the vote, this proposal was, however, rejected in favour of a proposal identical to that negotiated by the governments. Äänestyksessä ehdotus kuitenkin hylättiin sellaisen ehdotuksen hyväksi, joka on yhtäpitävä hallitusten neuvotteleman ehdotuksen kanssa.

Sanan yhtäpitävä määritelmät

Esimerkit

 • P ja q ovat yhtäpitäviä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja