VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihdeHoroskooppiBlogitReseptit

Sanan yhteistoiminta käännös suomi-englanti

  • cohesion
    Unit cohesion is important in the military.
  • cooperation
    Cooperation between successive Presidencies is very important for continuity. Työn jatkuvuuden vuoksi peräkkäisten puheenjohtajavaltioiden yhteistoiminta on erittäin tärkeää. upgrading interinstitutional cooperation, i.e. cooperation between European agencies or institutions. toimielinten välisen yhteistyön kehittäminen, muun muassa Euroopan virastojen ja toimielinten yhteistoiminta. I must add, however, that cooperation between our action groups and similar groups in third countries went too far for the Member States. Minun on kuitenkin lisättävä siihen, että jäsenvaltioiden mielestä toimintaryhmiemme yhteistoiminta Euroopan unionin ulkopuolisten maiden samankaltaisten ryhmien kanssa on mennyt liian pitkälle.

Sanan yhteistoiminta määritelmät

Esimerkit

  • Yt-lain tarkoituksena on edistää henkilöstön ja työnantajan välistä yhteistoimintaa siten, että työntekijöillä olisi paremmat mahdollisuudet vaikuttaa työtään ja työpaikan työoloja koskeviin asioihin.[https://www.erto.fi/tyosuhdeopas/yt-neuvottelut/milloin-on-neuvoteltava]

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja