ViihdeTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotReseptit

Sanan yhteistyö käännös suomi-englanti

 • cooperation
  Cooperation was blocked for several years, and five years ago partial cooperation began. Yhteistyö oli jumissa useita vuosia, ja osittainen yhteistyö saatiin käynnistettyä viisi vuotta sitten. Cooperation is very important. Yhteistyö on erittäin tärkeää. Cooperation has been excellent. Yhteistyö on ollut erinomaista.
 • collaboration
  On the contrary, you prefer intergovernmental collaboration. Paljon rakkaampaa teille on hallitustenvälinen yhteistyö. I must also cite the collaboration and cooperation between Frontex and Turkey. Minun on syytä mainita myös Frontexin ja Turkin välinen yhteistyö. Parliament has drafted a proposal that is defined by consensus and collaboration. Parlamentti on laatinut ehdotuksen, jota luonnehtivat konsensus ja yhteistyö.
 • collaborative
  No need to thank me - it was a collaborative effort.
 • liaison
  us
  For the first time, too, the cooperation of liaison officers with Europol liaison officers and their coordination by Europol liaison officers in the third countries is assured. Niin ikään ensimmäistä kertaa nyt varmistetaan yhteyshenkilöiden yhteistyö Europolin yhteyshenkilöiden kanssa ja heidän koordinointinsa Europolin ulkomaille lähettämien yhteyshenkilöiden toimesta. The cooperation between liaison officers and delegations has proved fruitful, for example, in the Western Balkans and in Afghanistan and Pakistan. Yhteyshenkilöiden ja valtuuskuntien välinen yhteistyö on osoittautunut hedelmälliseksi esimerkiksi Länsi-Balkanilla sekä Afganistanissa ja Pakistanissa. Furthermore, closer cooperation between officers would guarantee a better exchange of technical knowledge and liaison with colleagues working in third countries. Lisäksi viranomaisten välinen tiiviimpi yhteistyö takaisi entistä paremman teknisen tiedon vaihtamisen ja yhteydet kolmansissa maissa työskenteleviin kollegoihin.

Sanan yhteistyö määritelmät

 • työn tekeminen jonkun muun kanssa
 • jonkun muun kanssa tehtävä työ

Esimerkit

 • Myös SYL kieltäytyy yhteistyöstä Perussuomalaisten nuorten kanssa (kansanuutiset.fi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja