BlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatReseptit

Sanan yhteistyö käännös suomi-englanti

 • cooperation
  Cooperation is very important. Yhteistyö on erittäin tärkeää. Cooperation has been excellent. Yhteistyö on ollut erinomaista. ICTY cooperation remains a must. Yhteistyö ICTY:n kanssa on edelleen ehdoton vaatimus.
 • collaboration
  On the contrary, you prefer intergovernmental collaboration. Paljon rakkaampaa teille on hallitustenvälinen yhteistyö. Collaboration can be a useful part of the creative process.The husband-and-wife artists will release their new collaboration in June this year.
 • liaison
  us
  The cooperation between liaison officers and delegations has proved fruitful, for example, in the Western Balkans and in Afghanistan and Pakistan. Yhteyshenkilöiden ja valtuuskuntien välinen yhteistyö on osoittautunut hedelmälliseksi esimerkiksi Länsi-Balkanilla sekä Afganistanissa ja Pakistanissa. For the first time, too, the cooperation of liaison officers with Europol liaison officers and their coordination by Europol liaison officers in the third countries is assured. Niin ikään ensimmäistä kertaa nyt varmistetaan yhteyshenkilöiden yhteistyö Europolin yhteyshenkilöiden kanssa ja heidän koordinointinsa Europolin ulkomaille lähettämien yhteyshenkilöiden toimesta. Furthermore, closer cooperation between officers would guarantee a better exchange of technical knowledge and liaison with colleagues working in third countries. Lisäksi viranomaisten välinen tiiviimpi yhteistyö takaisi entistä paremman teknisen tiedon vaihtamisen ja yhteydet kolmansissa maissa työskenteleviin kollegoihin.
 • co-operation
  Co-operation and co-ordination is the key. Yhteistyö ja koordinointi ovat avainasemassa. Europe-Asia co-operation strategy for energy Euroopan ja Aasian yhteistyö energia-alalla The Schengen collaboration is an interstate co-operation. Schengenin sopimuksen mukainen yhteistyö on valtioiden välistä yhteistyötä.
 • collaborative
  No need to thank me - it was a collaborative effort.
 • community
  us
  The Community's cooperation is to be focused on the transport and health sectors. Yhteisön ja Keski-Afrikan tasavallan välinen yhteistyö on tarkoitus keskittää liikenteen ja terveyden aloille. Cooperation at Community and international level in space activities is imperative. Avaruustoiminnassa yhteistyö yhteisön tasolla ja kansainvälisellä tasolla on ehdottomasti tarpeen. What we need to do is to develop co-operation between Customs officials throughout the Community. Meidän tulee löytää yhteistyö koko unionin tullihenkilöstön kanssa.
 • coordination
  There are already examples of where cooperation and coordination work. Meillä on jo esimerkkejä tapauksista, joissa yhteistyö ja koordinointi eivät toimi. This is where cooperation and coordination among the countries is vital. Tässä tilanteessa maiden välinen yhteistyö ja toimien koordinointi ovat ratkaisevassa asemassa. Coordination and cooperation are the keywords of this cross-cutting policy. Koordinointi ja yhteistyö ovat tämän monialaisen politiikan avainsanat.

Sanan yhteistyö määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja