TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogitReseptit

Sanan yhteistyökumppani käännös suomi-englanti

  • collaborator
    The European Commission has been the European Parliament's main ally and collaborator. Euroopan komissio on ollut Euroopan parlamentin tärkein liittolainen ja yhteistyökumppani. More justly, it would be Germany and her French collaborator, because running the euro according to German interests is the root of this shambles. Vielä aiheellisempaa olisi irrottaa siitä Saksa ja sen ranskalainen yhteistyökumppani, koska eurojärjestelmän pyörittäminen Saksan etujen mukaan on tämän kaaoksen aiheuttaja.
  • partner
    us
    Algeria is a Mediterranean partner. Algeria on Välimeren alueen yhteistyökumppani. We have to show confidence and be a more realistic partner. Meidän on osoitettava luottamusta ja oltava realistisempi yhteistyökumppani. It can choose: it can either be a troublemaker or a constructive partner. Oman valintansa mukaisesti se voi olla joko häirikkö tai rakentava yhteistyökumppani.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja