VaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan yhtenäinen käännös suomi-englanti

 • uniform
  us
  Uniform electoral laws throughout the EU. Yhtenäinen vaalilainsäädäntö koko EU:ssa. It is very important to create a uniform agreement. On hyvin tärkeää saada aikaan yhtenäinen sopimus. Instead, we shall have a single, uniform statute. Sen sijaan käyttöön saadaan yksi yhtenäinen yhtiömuoto.
 • coherent
  uk
  us
  We need to have a coherent position. Meillä on oltava yhtenäinen kanta. It is consistent and very coherent. Se on johdonmukainen ja hyvin yhtenäinen. Rather, it wants a coherent one, because only a coherent policy can be effective. Se haluaa mieluummin yhtenäistä politiikkaa, koska vain yhtenäinen politiikka voi olla tehokasta.
 • connected
  us
  These European themes include enlargement, monetary union and everything connected with the concept of Agenda 2000. Aiheet ovat laajentuminen, yhtenäinen valuutta tai kaikki se, mikä liittyy käsitteeseen Agenda 2000. However, trade policy concerning foodstuffs should be connected to other policies relating to food at the international level if we want a coherent approach on this issue. Elintarvikkeita koskeva kauppapolitiikka pitäisi kuitenkin yhdistää muihin elintarvikkeisiin liittyviin politiikanaloihin kansainvälisellä tasolla, jos halutaan aiheeseen yhtenäinen lähestymistapa. Although I am not a member of the Transport Committee, I would like to mention that not only a Single European Sky is needed, but also a single European infrastructure connected to this. Vaikka en ole liikennevaliokunnan jäsen, haluan mainita, että ei tarvita pelkästään yhtenäistä eurooppalaista ilmatilaa, vaan myös tähän liittyvä yhtenäinen eurooppalainen infrastruktuuri.
 • consistent
  us
  It is consistent and very coherent. Se on johdonmukainen ja hyvin yhtenäinen. But it should be done on an open and consistent basis. Toimintaperustan on kuitenkin oltava avoin ja yhtenäinen. We should endeavour to create legislation that is clear, consistent and easy to grasp. Meidän on pyrittävä laatimaan selkeä, yhtenäinen ja helposti ymmärrettävä lainsäädäntö.
 • contiguous
  us
  That was one thing when there were six Member States with contiguous boundaries and railway systems connecting them. Tämä oli asia erikseen, kun jäsenvaltioita oli kuusi ja niillä oli maarajat toisiinsa ja yhtenäinen rautatieverkosto. the forty-eight contiguous states
 • homogeneous
  uk
  us
  The elderly are not a homogeneous group. Iäkkäät ihmiset eivät ole mikään yhtenäinen ryhmä. It is not a homogeneous group, and we must be very careful in this issue. Se ei ole yhtenäinen ryhmä, ja meidän on oltava hyvin varovaisia tässä asiassa. Madam President, Somalia lies on the Somalian Peninsula, known as the Horn of Africa, and is an ethnically and religiously homogeneous state. UEN-ryhmän puolesta.- (PL) Arvoisa puhemies, Somalia sijaitsee Somalian niemimaalla, joka tunnetaan Afrikan sarvena, ja se on etnisesti ja uskonnollisesti yhtenäinen valtio.
 • organic
  us
  The writing of the script was an organic processThe production came together in an organic whole
 • solid
  us
  But the EU should also be united, solid and active on human rights. EU:n olisi kuitenkin oltava yhtenäinen, yksimielinen ja aktiivinen myös ihmisoikeusasioissa. It must be strong, united, and show solidarity. Sen on oltava vahva, yhtenäinen ja solidaarinen. At the beginning of this decade, history accelerated and Europe has had to provide a solid and coherent political response. Tämän vuosikymmenen alussa historian kulku nopeutui, ja Euroopan velvollisuutena oli antaa vankka ja yhtenäinen poliittinen vastaus.
 • unitary
  A supportive, fair and unitary regional policy must be developed. Meidän on kehitettävä kannustava, oikeudenmukainen ja yhtenäinen aluepolitiikka. Secondly, we want to present a unitary image of European science as a whole. Toiseksi: on annettava yhtenäinen mielikuva eurooppalaisesta tieteestämme. We are all aware that the unitary patent system would boost the competitiveness of enterprises no end. Tiedämme kaikki, että yhtenäinen patenttisuojajärjestelmä edistäisi yritysten kilpailukykyä valtavasti.

Sanan yhtenäinen määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja