ViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan yhtiö käännös suomi-englanti

 • company
  uk
  us
  One such company is that of Vice-President Cheney, Halliburton. Yksi tällainen yhtiö on varapresidentti Cheneyn yhtiö Halliburton. Is Crown Resources a Russian company? Onko Crown Resources venäläinen yhtiö? This company is also in serious difficulty. Myös tämä yhtiö on vakavissa vaikeuksissa.
 • corporate
  uk
  We agreed a long time ago that there should be a single corporate entity for Airbus but this has still not actually been signed. Sovimme kauan sitten, että pitäisi perustaa yhtenäinen Airbus-yhtiö, mutta mitään ei ole vielä allekirjoitettu. The one on Seventh Street is a corporate franchise.McDonalds corporate issued a new policy today.
 • firm
  uk
  us
  This proposal seems absurd, since, in the event, this firm is, if anything, the victim. Ajatus on mielestäni järjetön, sillä tässä tilanteessa Michelin-yhtiö on pikemminkin uhri. This week the firm ACT presented us with a fait accompli with the creation of a human embryo by nuclear transfer. ACT-yhtiö toi tällä viikolla eteemme selkeitä tosiasioita ilmoittamalla tumansiirrolla tapahtuneesta ihmisalkion tuottamisesta. Firstly, the Bureau has given the matter consideration, and we have called in a firm to see how the acoustics can be improved. Ensinnäkin sanon, että puhemiehistö on käsitellyt asiaa ja että olemme antaneet sen erään yhtiön hoidettavaksi; yhtiö katsoo, miten akustiikkaa voidaan parantaa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja