BlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisat

Sanan yksiselitteinen käännös suomi-englanti

  • unequivocalThese guidelines are clear and unequivocal. Periaate on selvä ja yksiselitteinen. Our communication is unequivocal on this subject. Tiedonantomme on tässä aiheessa yksiselitteinen. The Commission's stance on this issue is unequivocal. Komission kanta tähän asiaan on täysin yksiselitteinen.
  • univocalThe Union should, in short, use all means at its disposal to draw up a univocal European Union position and let the Iranians know we are thinking about their future. Lyhyesti sanottuna unionin pitäisi käyttää kaikki sillä olevat keinot ja laatia yksiselitteinen EU:n kanta sekä antaa iranilaisten tietää, että me ajattelemme heidän tulevaisuuttaan.
  • unambiguousThe law is unambiguous and binding. Lainsäädäntö on yksiselitteinen ja sitova. We must make an unambiguous commitment. Meidän on annettava yksiselitteinen sitoumus. The title should be totally unambiguous. Otsikon pitäisi olla ehdottoman yksiselitteinen.

Sanan yksiselitteinen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja