ReseptitTietovisatTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotHoroskooppiBlogit

Sanan yksiselitteinen käännös suomi-englanti

 • unequivocal
  These guidelines are clear and unequivocal. Periaate on selvä ja yksiselitteinen. Our communication is unequivocal on this subject. Tiedonantomme on tässä aiheessa yksiselitteinen. The Commission's stance on this issue is unequivocal. Komission kanta tähän asiaan on täysin yksiselitteinen.
 • univocal
  The Union should, in short, use all means at its disposal to draw up a univocal European Union position and let the Iranians know we are thinking about their future. Lyhyesti sanottuna unionin pitäisi käyttää kaikki sillä olevat keinot ja laatia yksiselitteinen EU:n kanta sekä antaa iranilaisten tietää, että me ajattelemme heidän tulevaisuuttaan.
 • unambiguous
  The law is unambiguous and binding. Lainsäädäntö on yksiselitteinen ja sitova. We must make an unambiguous commitment. Meidän on annettava yksiselitteinen sitoumus. The title should be totally unambiguous. Otsikon pitäisi olla ehdottoman yksiselitteinen.
 • straightforward
  Although the issue is a straightforward one in principle, in practice it is not. Vaikka asia on periaatteessa yksiselitteinen, se ei ole sitä käytännössä. The reason is straightforward: the principle at stake here should be free trade, not quotas. Syy on yksiselitteinen – periaatteena pitää olla vapaakauppa eikä kiintiöt. The custody of minors is not always a straightforward matter if the biological parents are unable to take charge themselves. Alaikäisen huoltajuus ei aina ole yksiselitteinen kysymys, jos biologiset vanhemmat eivät pysty hoitamaan huoltajuutta.
 • unequivoval

Sanan yksiselitteinen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja