HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogitVaihtoautotJääkiekon MMReseptit

Sanan yksityiskohta käännös suomi-englanti

 • detail
  us
  That is an unimportant detail. Se on merkityksetön yksityiskohta. It was misleading that this essential detail was left unsaid. Harhaanjohtamista oli se, että tämä olennainen yksityiskohta jätettiin sanomatta. Unfortunately, as has already been pointed out, that is not a mere detail. Kuten jo mainittiin, se ei valitettavasti ole pelkkä yksityiskohta.
 • particular
  us
  I couldnt find the particular model you asked for, but I hope this one will doWe knew it was named after John Smith, but nobody knows which particular John SmithI dont appreciate your particular brand of cynicism
 • circumstance
  us
 • point
  us
  Mr Hudghton, that is not a point of order, that is a point of detail. Jäsen Hudghton, tuo ei ole työjärjestyspuheenvuoro, tuo on yksityiskohta. Unfortunately, as has already been pointed out, that is not a mere detail. Kuten jo mainittiin, se ei valitettavasti ole pelkkä yksityiskohta. He said in France on a number of occasions that the holocaust is a point of detail of history, as he admits himself. Hän on sanonut Ranskassa useasti, että juutalaisten joukkomurha on historian yksityiskohta, kuten hän itse myöntää.
 • regard
  us
  This is a small but tangible detail that it is important to promote so that young people do not experience problems in this regard. Se on pieni mutta konkreettinen yksityiskohta, jota on tärkeää edistää, jotta nuorilla ei ole ongelmia sen suhteen. Let me mention a few additional details regarding these two questions in the remaining two minutes: There was the issue of the member of the Lukashenko government. Antakaa minun lisätä muutama näitä kahta kysymystä koskeva yksityiskohta jäljellä olevien kahden minuutin aikana: Ensimmäinen kysymys koski Lukašenkan hallituksen jäsentä. He is held in great regard in Whitehall.

Sanan yksityiskohta määritelmät

 • yksittäinen seikka tai osa, tarkasti tarkasteltuna havaittava asia, tyypillisesti pieni

Esimerkit

 • paneutua yksityiskohtiin

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja