VaihtoautotBlogitTV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan yläpuolella käännös suomi-englanti

 • above
  us
  They continue to feel above the laws. He katsovat edelleen olevansa lain yläpuolella. But the Commission is not above the law. Komissio ei kuitenkaan ole lain yläpuolella. No one, no person and no State, is above the law. Yksikään henkilö tai valtio ei ole lain yläpuolella.
 • aloft
  us
  high winds aloft
 • beyond
  us
  It goes beyond the strong political debate we might have. Se on mahdollisesti käymämme voimakkaan poliittisen keskustelun yläpuolella. It is the only one in a position to go beyond certain dogmatic conflicts. Se on myös ainoa asia, joka on tiettyjen opillisten ristiriitojen yläpuolella. I am not nit-picking; the point is that as this process unfolds, it must be beyond all doubt. Tämä ei ole mitään hiusten halkomista, vaan kyse on siitä, että tämän menettelyn etenemisen on oltava kaikkien epäilysten yläpuolella.
 • on
  us
  It over-arches sports legislation. Se on urheilulainsäädännön yläpuolella. National rules are subordinate to an EU Regulation. EU:n asetus on jäsenmaiden sääntöjen yläpuolella. It goes beyond the strong political debate we might have. Se on mahdollisesti käymämme voimakkaan poliittisen keskustelun yläpuolella.
 • on topAt the end of the season, Manchester United came out on top.
 • over
  us
  That threat is hanging over us. Se uhka on päämme yläpuolella. It over-arches sports legislation. Se on urheilulainsäädännön yläpuolella. Prior to that two planes collided over Germany and 71 people perished. Ennen sitä kaksi lentokonetta törmäsi yhteen Saksan yläpuolella, ja 71 ihmistä sai surmansa.
 • overhead
  us
  When we landed in Al Fasha, an attack helicopter was hovering overhead. Laskeutuessamme Al Fashaan yläpuolella lenteli hyökkäyshelikopteri. Place your luggage in the overhead lockers.Network overhead is the header data that is required to route and transport data over network, whereas fork overhead is the additional time and memory cost of creating and managing new processes within operating system.
 • top
  us
  His kite got caught at the top of the treeWe flipped the machine onto its topHeadings appear at the tops of pages

Sanan yläpuolella määritelmät

Esimerkit

 • Asun diskon yläpuolella.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja