Jääkiekon MMTietovisatViihdeReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitVaihtoautot

Sanan yleinen käännös suomi-englanti

 • common
  us
  It is that very common position. . (EN) Se on tuo hyvin yleinen asenne. Common system of VAT (standard rate) 9.Yhteinen alv-järjestelmä (yleinen verokanta) Does "common" really mean "unilateral"? Tarkoittaako "yleinen" todellakin "yksipuolista"?
 • universal
  us
  It is vital to ensure universal access to high quality public services. On erittäin tärkeää varmistaa laadukkaiden julkisten palvelujen yleinen saatavuus. - ensure fair and universal distribution of anti-epidemic products; - varmistamaan epidemiassa tarvittavien tuotteiden oikeudenmukainen ja yleinen jakelu, In Geneva, the universal periodic review process is beginning. Genevessä on alkamassa yleinen määräaikaisarviointi.
 • frequentDeaths are caused far too frequently in this way. Tämä veneenrotiskojen sangria on liian yleinen. Sadly, trafficking in women is also a familiar and frequent phenomenon. Valitettavasti myös naiskauppa on yleinen ja toistuva ilmiö. Lack of transparency was also a frequent subject of complaints leading to an enquiry. Avoimuuden puute oli myös yleinen kanteiden aihe, joka johti tutkintaan.
 • general
  us
  This is, so to say, the general line. Se on, niin sanoakseni yleinen linja. General product safety - BSE tests Yleinen tuoteturvallisuus - BSE-testit It can be of a global and general nature. Vero voi olla luonteeltaan maailmanlaajuinen ja yleinen.
 • public
  us
  Of course stability is a public good! Totta kai vakaus on yleinen etu! We have created the term 'public service' . Olemme luoneet käsitteen " julkinen palvelu" tai " yleinen palvelu" . It is of much wider public concern. Se on paljon laajempi yleinen kysymys.
 • abstractHe was wholly abstracted by other objects.He abstracted out the square root function.
 • base
  us
  A general link between databases would suffice. Yleinen tietokantojen välinen linkki olisi riittävä. This is a commonly held and broad-based concern. Kyseessä on yleinen ja laaja-alainen huolenaihe. The problem is the overall pressure on ecosystems and the natural resource base. Ongelmana on yleinen ekosysteemeihin ja luonnonvaroihin kohdistuva kuormitus.
 • generalizedThe generalized formula applies to all cases, the specialized one only works on simple problems.
 • generic
  us
  Generic 'integration' is not enough. Yleinen "kotouttaminen" ei riitä. Similarly, no one would reasonably state that a general and generic increase in working hours would be viable or effective. Ei myöskään ole järkeenkäypää väittää, että työajan yleinen pidentäminen olisi kannattavaa tai tehokasta. The generic approach of coordinating policies, which the Commission seems to regard as a magic economic cure-all, will not work. Yleinen politiikan koordinointi, jota komissio pitää talouden ihmelääkkeenä, ei toimi.
 • pure
  us
  The general opinion is that the declaration is important enough to be added. It was purely and simply omitted. Tämä on niin tärkeä julkilausuma, että se kannattaa mainita, tämä on yleinen mielipide; kohta oli yksinkertaisesti unohtunut tekstistä. As the disease is not endemic in the EU, the selection of the appropriate vaccine strain would be a pure lottery. Koska tauti ei ole yleinen EU:ssa, sopivan rokotteen valinnan voisi yhtä hyvin arpoa. That idea is pure madness!
 • usual
  us
  As you must of course be aware, this is not our usual practice. Tietenkään tämä ei ole yleinen käytäntö, ja te tiedätte sen. Well, I ask UK voters what they think of the EU and the usual answer is 'I do not think we should join'. Siispä minä kysyn Yhdistyneen kuningaskunnan äänestäjiltä, mitä he ajattelevat EU:sta, ja yleinen vastaus on: "Mielestäni meidän ei pitäisi liittyä". Paragraphs 2 and 3 of the report put forward the usual standpoint expressed in Parliament that lower taxation on labour is a foolproof way to achieve increased employment. Mietinnössä esitetään parlamentissa vallitseva yleinen käsitys (2 ja 3 kohdat), jonka mukaan työvoiman alhaisempi verotus lisää suoraan työllisyyttä.
 • widely) distributed
 • widespreadIn this Chamber, there is widespread satisfaction. Tässä täysistunnossa vallitsee yleinen tyytyväisyys. Rape is a widespread, systematic and organised practice. Raiskaukset ovat yleinen, järjestelmällinen ja organisoitu käytäntö. Finding a loophole in every law is a widespread human weakness. Porsaanreiän etsiminen joka laista on yleinen inhimillinen heikkous.

Sanan yleinen määritelmät

Esimerkit

 • yleinen äänioikeus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja