TietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan ylempi käännös suomi-englanti

 • upper
  us
  The upper rate is also in keeping with the realities of the art market and the interests of the artists involved. Tästä pitäisi pitää kiinni. Myös ylempi ala vastaa taidekaupan todellisuutta ja kyseessä olevien taiteilijoiden etua.
 • ranking
 • superior
  us
  We should not accept the imposition of any superior body telling us what to do. Meidän ei pitäisi hyväksyä sitä, että jokin ylempi elin määrää tekemisistämme. In short, we live in a patriarchal structure where man is superior and woman is inferior in all areas and in every way. Elämme lyhyesti sanoen patriarkaalisissa rakenteissa, jossa mies on ylempi ja nainen alempi kaikilla alueilla ja kaikin tavoin. A European Union in which one religion is worth more than another, one in which there are superior and subordinate cultures, has nothing to do with the Treaties of Rome. Sellaisella Euroopan unionilla, jossa jokin uskonto on toista arvokkaampi ja jossa on ylempi- ja alempiarvoisia kulttuureja, ei ole mitään tekemistä Rooman sopimusten kanssa.

Sanan ylempi määritelmät

 • enemmän yläpuolella sijaitseva

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja