Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan ylevä käännös suomi-englanti

 • sublime
  us
  sublime scenerya sublime deed
 • august
  us
  an august patron of the artsan august lineage
 • generous
  us
  Thank you for your generous words.Shes been extremely generous with her winnings.Add a generous helping of mayonnaise.
 • lofty
  us
  That might be a lofty target but one worth aiming for. Tämä on ylevä tavoite, mutta sitä kannattaa tavoitella. We believe that compromise, when it is lofty and honourable, forms the foundation of politics. Olemme sitä mieltä, että ylevä ja kunniakas kompromissi on politiikan perusta. It is high time we implemented Maastricht’s lofty goal: a Common Foreign and Security Policy, an essential component of which is also a common defence system. Nyt olisi korkea aika toteuttaa Maastrichtin ylevä päämäärä: yhteinen eurooppalainen ulko- ja turvallisuuspolitiikka, johon olennaisena osana kuuluu myös yhteinen puolustus.
 • August
  us
 • choice
  us
  Do I have a choice of what color to paint it?She didnt leave us much choiceThe ice cream sundae is a popular choice for dessert.
 • exalted
  us
 • grand
  us
  After all, if this is grand but ineffective gesture, then this means precious little in the way of a weapon in the negotiations as a way of offering evidence of good will. Jos sopimus on loppujen lopuksi aatteeltaan ylevä mutta käytännössä tehoton, todisteena hyvästä tahdosta sillä on vain vähän merkitystä neuvotteluissa. a grand mountaina grand army
 • noble
  us
  This may be a noble attempt, but not quite good enough yet. Tämä voi olla ylevä aikomus, mutta se ei aivan vielä riitä. John Hume has proved here how noble a project Europe is. John Hume on ilmaissut täällä, kuinka ylevä hanke Eurooppa oikeastaan on. We will ask everyone to endorse, with clear and transparent responsibility, a complete constituent draft which, I repeat, must be high and noble. Pyydämme kaikkia asianomaisia hyväksymään täydellisen perustuslakisopimusehdotuksen, jonka on oltava ylevä ja arvokas, kuten jo totesin.

Sanan ylevä määritelmät

Esimerkit

 • ylevä teko
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja