ViihdeReseptitJääkiekon MMTietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan ymmärrettävä käännös suomi-englanti

 • comprehensibleA short and comprehensible EU constitution. Lyhyt ja ymmärrettävä EU:n perustuslaki. The interpretation into German was very comprehensible too. Myös tulkkaus saksaksi oli erittäin ymmärrettävä. The decision is simple, clear and universally comprehensible. Päätös on yksinkertainen, selvä ja yleismaailmallisesti ymmärrettävä.
 • fathomable
 • incomprehensible
  us
  It may be understandable to our budget junkies in the Committee on Budgets, but for us normal human beings most of it is incomprehensible. Budjettivaliokunnassa työskentelevistä budjettiguruista tämä toimintapa voi olla ymmärrettävä, mutta meille tavallisille ihmisille suurin osa siitä on täysin käsittämätöntä.
 • intelligibleOur position must be clear, intelligible and specific. Kantamme täytyy olla selkeä, helposti ymmärrettävä ja täsmällinen. The EU must become more intelligible and citizen-friendly. EU:sta on tultava helpommin ymmärrettävä ja sen on kiinnitettävä enemmän huomiota kansalaisiin. - (CS) Mr President, I am expecting the energy summit to produce, above all, a comprehensive, but also intelligible and responsible approach to the interests of our citizens. - (CS) Arvoisa puhemies, odotan, että energiakokouksessa saadaan aikaan ennen kaikkea kattava sekä ymmärrettävä ja vastuullinen lähestymistapa kansalaistemme eduksi.
 • sensible
  us
  I believe it is a sensible and understandable oral amendment. Mielestäni tämä on järkevä ja ymmärrettävä suullinen tarkistus. This must be understood so that Russia can be helped in a sensible manner, and not just by pouring in limitless amounts of aid. Juuri tämä on ymmärrettävä, jotta Venäjää voitaisiin auttaa harkiten eikä enää niin, että avustuksia suolletaan täysin valvomatta. a sensible thermometer
 • tangible
  us
  Yes, but what are the tangibles?
 • understandable
 • unintelligible
  us

Sanan ymmärrettävä määritelmät

 • joka ymmärretään yleisesti

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja