ReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatNauris.fiTietovisat

Sanan ymmärtäväinen käännös suomi-englanti

 • understanding
  us
  Mr President, I knew you were an understanding man. Arvoisa puhemies, tiesin, että olette ymmärtäväinen mies. – Thank you for being so understanding, MrFabra Vallés. – Presidentti Fabra Vallés, kiitoksia, että olette niin ymmärtäväinen. The honourable gentleman has been generous, courteous and understanding. Arvoisa jäsen on ollut antelias, kohtelias ja ymmärtäväinen.
 • compassionate
  As socialists, we believe that it is essential to be compassionate and sympathetic in our approach. Meidän sosialistien mielestä on tärkeää omaksua myötätuntoinen ja ymmärtäväinen lähestymistapa. compassionate leave
 • sensible
  us
  a sensible thermometer
 • sympathetic
  us
  He was very sympathetic and expressed frustration at the lack of government action. Komission jäsen oli oikein ymmärtäväinen, ja hän sanoi olevansa pettynyt hallitusten toimettomuuteen. As socialists, we believe that it is essential to be compassionate and sympathetic in our approach. Meidän sosialistien mielestä on tärkeää omaksua myötätuntoinen ja ymmärtäväinen lähestymistapa. His attitude was sympathetic, but no solution was found because officialdom does not want to give way on this matter. Hänen asenteensa on ollut ymmärtäväinen, mutta ratkaisua ei ole löytynyt, koska virkamieskunta ei halua antaa asiassa periksi.

Sanan ymmärtäväinen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja