TV-ohjelmatReseptitViihdeHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan ympäristö käännös suomi-englanti

 • environment
  uk
  us
  The environment is transverse. Ympäristö vaikuttaa kaikkiin aloihin. Smoke-free environments (debate) Savuton ympäristö (keskustelu) The eleventh area is environment. Yhdestoista alue on ympäristö.
 • surroundingsYou are very often alone in the car in strange surroundings. Myös turvallisuus on tärkeää. Taksissa ollaan usein yksin ja ympäristö voi olla tuntematon. In order to help with this, there should be 'halfway houses' which have appropriate, supportive surroundings. Tätä pitäisi helpottaa ottamalla käyttöön totutteluasuntoloita, joiden ympäristö on vangeille sopiva ja heitä tukeva. The city has retained an intercultural character, to which it tends - even as the political surroundings harden more and more into ethnic trenches. Kaupunki on säilyttänyt sille ominaisen monikulttuurisen luonteen - vaikka poliittinen ympäristö kovenee koko ajan jakautuen etnisiksi taistelulinjoiksi.
 • neighborhood
  us
  Our neighborhood was our only reason to exchange hollow greetings.He lives in my neighborhood.The fire alarmed the neighborhood.
 • ambientA cup of tea eventually cools to the ambient temperature.ambient foodambient warehousing
 • area
  us
  The eleventh area is environment. Yhdestoista alue on ympäristö. The environment in this area is extremely important. Alueen ympäristö on erittäin tärkeä. Agricultural production and the environment -Forestry measures - Mountain areas Maataloustuotanto ja ympäristö - Maatalouden metsitystoimenpiteitä koskeva tuki - Vuoristoalueet
 • district
  us
  the Soho district of Londonthe Lake District in CumbriaSouth Oxfordshire District Council
 • environmentalAnother major issue is environmental and social concerns. Toinen tärkeä asia koskee ympäristö- ja sosiaalinäkökohtia. Environmental policy and social policy are under pressure. Ympäristö- ja sosiaalipolitiikkaan kohdistuu paineita. Secondly, we pursue solid environmental and maritime policies. Panemme myös toimeen vankkaa ympäristö- ja meripolitiikkaa.
 • ground
  us
  It represents a fearsome breeding ground for terrorism. Se on pelottavan otollinen ympäristö terrorismin kehittymiselle. Death and famine are emphatically not fertile ground for peace. Kuolema ja nälkä eivät todellakaan ole suotuisa ympäristö rauhan syntymiselle! Apart from the obvious environmental and other benefits, this can actually be justified on competition grounds. Tätä voidaan perustella selvien ympäristö- ja muiden etujen lisäksi itse asiassa myös kilpailullisilla näkökohdilla.
 • locality
  us
  locality of trial
 • milieu
 • mise en scène
 • nature
  uk
  us
  Nature and the environment are the biggest losers in the current text. Luonto ja ympäristö ovat tässä tekstissä suurimpia häviäjiä. In an effort to limit costs, the interests of nature and the landscape are often overlooked. Kustannusten pitämiseksi kurissa ympäristö- ja maisema-arvot jätetään usein huomiotta. If the economy and the environment are fighting for priority, nature and the environment have to come out on top. Jos yhtäältä talous ja toisaalta ympäristö taistelevat etusijasta, luonto ja ympäristö on asetettava etusijalle.
 • neighbourhood
  us
 • region
  us
  We need to realize that a clean environment makes a region more attractive to inward investment. Meidän on myönnettävä, että hyvä ympäristö tekee alueesta houkuttelevamman yritysten perustamiselle. The Gulf region's geopolitical climate is different now, entailing global and regional implications. Persianlahden alueen geopoliittinen ympäristö on nyt erilainen, ja sillä on maailmanlaajuista ja alueellista vaikutusta. The environment in the Baltic region was badly damaged during the Soviet era. Itämeren ympäristö kuormittui raskaasti neuvostovallan aikana.
 • surrounding
  us
  You are very often alone in the car in strange surroundings. Myös turvallisuus on tärkeää. Taksissa ollaan usein yksin ja ympäristö voi olla tuntematon. What is the point of having internal stability if the surrounding environment is unstable? Mitä hyötyä on sisäisestä vakaudesta, jos ympäristö on epävakaa? In order to help with this, there should be 'halfway houses' which have appropriate, supportive surroundings. Tätä pitäisi helpottaa ottamalla käyttöön totutteluasuntoloita, joiden ympäristö on vangeille sopiva ja heitä tukeva.
 • surroundings environment

Sanan ympäristö määritelmät

Esimerkit

 • työpaikan painostava ympäristö
 • Helsingin ympäristö.
 • Pisteen A välitön ympäristö.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja