HoroskooppiBlogitNauris.fiTietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan yritystoiminta käännös suomi-englanti

  • business
    us
    We are not dealing with any old business here. Kyseessä ei ole mikä tahansa yritystoiminta. Europe's large wooded areas create considerable business and employment within the EU. Euroopan laajat metsäalueet luovat merkittäviä yritystoiminta- ja työllisyysmahdollisuuksia EU:ssa. Businesses cannot survive and the unemployed have to find work with the smugglers and extremists. Yritystoiminta ei menesty, ja työttömien on löydettävä työtä salakuljettajina ja ääriryhmissä.
  • entrepreneurship
    We would like to stress that employment targets will be achieved by encouraging entrepreneurship, SMEs being the most significant employers. Me korostamme sitä, että työllisyystavoitteet saavutetaan rohkaisemalla yrittäjyyttä, josta työllistävin on pieni- ja keskisuuri yritystoiminta. Entrepreneurship, on the one hand, has become out of balance with journalistic activity on the other, as it now is also with those who produce creative material. Ensinnäkin yritystoiminta ei ole enää tasapainossa journalistisen toiminnan kanssa, mikä pitää nyt paikkansa myös luovan sisällön tuottajien kohdalla.

Sanan yritystoiminta määritelmät

Esimerkit

  • Yritystoiminnassa keskeisiä asioita ovat liiketoiminnan laillisuus ja kirjanpidon asianmukainen järjestäminen.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja