BlogitTV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan asua käännös suomi-espanja

  • vivirLas personas no quieren vivir en ellos porque no les compensa hacerlo. Ihmiset eivät halua asua niissä, koska heidän ei kannata asua niissä. Sólo así será la ciudad un lugar en el que se pueda vivir. Vain silloin kaupunki on todella paikka, jossa voi asua. Queremos que las personas puedan vivir en las casas que compren. Haluamme, että ihmiset voivat asua ostamissaan taloissa.
  • habitar
  • morar
  • poblar
  • residirLas personas deben poder residir en cualquier lugar de Europa. Ihmisten on voitava asua kaikkialla Euroopassa. Existen disposiciones que garantizan el derecho de los ciudadanos suizos a residir y trabajar en los países de la UE y de los ciudadanos de la UE a residir y trabajar en Suiza. Sopimuksessa on myös määräyksiä, joilla annetaan Sveitsin kansalaisille oikeus asua ja työskennellä EU:n jäsenvaltioissa ja EU:n kansalaisille oikeus asua ja työskennellä Sveitsissä. Irónicamente, los descendientes de Mussolini no sólo están autorizados a residir en Italia, sino que uno de ellos ocupa un escaño en el Parlamento italiano. Ironista kyllä, Mussolinin jälkeläiset saavat asua Italiassa, ja yksi heistä itse asiassa on Italian parlamentin jäsen.

Sanan asua määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja