ReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogit

Sanan ei käännös suomi-espanja

  • noNo, porque no están informados. Ei, koska heille ei anneta tietoa. La respuesta es no, no la hubo. Vastaus on ei, sitä ei toteutettu tasapuolisesti. Si no hay cangrejos, no hay turistas y sin éstos, no hay dinero. Jos ei ole rapuja, ei tule turisteja eikä rahaa!
  • fracasarNo debe fracasar por nimiedades. Se ei saa kaatua pikkuasioihin. En caso de fracasar, aplicar el Artículo 40..." Jos näin ei tapahdu, sovelletaan 40 artiklaa... " No va a fracasar en nuestro Grupo político. Meidän ryhmästämme asia ei jää kiinni.
  • negarLo que no tenemos que hacer es negar los hechos. Meidän ei pidä missään nimessä kieltää tosiasioita. De nada sirve negar lo que es del todo obvio. Ei ole mitään mieltä kieltää itsestäänselvyyksiä. No se les debe negar este derecho. Niiltä ei saa kieltää tätä oikeutta.
  • nelNo podemos permitirnos vivir en un túnel del tiempo. Meillä ei ole varaa elää aikavääristymässä.
  • no conseguirNo conseguirá intimidarme ni comprarme. Minua hän ei tyrannisoi eikä hän voi ostaa minua.
  • no po
  • nop
  • prohibido¿Por qué no se han prohibido los perturbadores endocrinos? Miksi hormonitoimintaa häiritseviä aineita ei ole kielletty? No es verdad que el plomo esté prohibido en los juguetes. Sekään ei pidä paikkaansa, että lyijy on kielletty leluissa. El Tratado no afirma que esté prohibido asumir deudas. Perussopimuksessa ei sanota, että on kiellettyä ottaa velat vastuulleen.
  • se prohíbeAdemás, se prohíbe la concesión de exenciones a las empresas que no sean compañías aéreas. Alivuokrauksen kieltämisen seurauksia ei ole syytä aliarvioida. No solo no se recoge en los Tratados, se prohíbe expresamente en la cláusula de prohibición de responsabilidad explícita. Siitä ei ole määrätty perussopimuksissa, ja se on nimenomaan kielletty pelastuspaketteja koskevan lausekkeen nojalla. Las agencias científicas sostienen que, si el comercio mundial no se prohíbe, en pocos años no habrá ningún atún rojo. Tieteellisten tahojen mukaan tonnikala on hävinnyt kokonaan muutaman vuoden kuluttua, mikäli maailmanlaajuista kauppaa ei kielletä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja