ReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan ei käännös suomi-espanja

 • no
  No, porque no están informados. Ei, koska heille ei anneta tietoa. Si no lo está, ¿a qué se debe? Jos komissio ei ole enää huolissaan, miksi ei? No podemos olvidarnos de quienes votaron "no". Emme voi unohtaa niitä, jotka äänestivät "ei".
 • fracasar
  No debe fracasar por nimiedades. Se ei saa kaatua pikkuasioihin. En caso de fracasar, aplicar el Artículo 40..." Jos näin ei tapahdu, sovelletaan 40 artiklaa... " No va a fracasar en nuestro Grupo político. Meidän ryhmästämme asia ei jää kiinni.
 • negar
  De nada sirve negar lo que es del todo obvio. Ei ole mitään mieltä kieltää itsestäänselvyyksiä. Lo que no tenemos que hacer es negar los hechos. Meidän ei pidä missään nimessä kieltää tosiasioita. Ya no es posible negar el cambio climático mundial. Globaalia ilmastonmuutosta ei enää ole mahdollista kiistää.
 • nel
  No podemos permitirnos vivir en un túnel del tiempo. Meillä ei ole varaa elää aikavääristymässä.
 • no conseguir
  Por lo tanto, no tenemos ninguna posibilidad de hacerlo así, ya que no conseguiríamos nada en absoluto. Siten ei ole minkäänlaista mahdollisuutta toimia näin, koska emme saisi mitään aikaan.
 • no po
 • nop
 • prohibido
  ¿Por qué no se han prohibido los perturbadores endocrinos? Miksi hormonitoimintaa häiritseviä aineita ei ole kielletty? El Tratado no afirma que esté prohibido asumir deudas. Perussopimuksessa ei sanota, että on kiellettyä ottaa velat vastuulleen. No es verdad que el plomo esté prohibido en los juguetes. Sekään ei pidä paikkaansa, että lyijy on kielletty leluissa.
 • se prohíbe
  Además, se prohíbe la concesión de exenciones a las empresas que no sean compañías aéreas. Alivuokrauksen kieltämisen seurauksia ei ole syytä aliarvioida. Las agencias científicas sostienen que, si el comercio mundial no se prohíbe, en pocos años no habrá ningún atún rojo. Tieteellisten tahojen mukaan tonnikala on hävinnyt kokonaan muutaman vuoden kuluttua, mikäli maailmanlaajuista kauppaa ei kielletä. No solo no se recoge en los Tratados, se prohíbe expresamente en la cláusula de prohibición de responsabilidad explícita. Siitä ei ole määrätty perussopimuksissa, ja se on nimenomaan kielletty pelastuspaketteja koskevan lausekkeen nojalla.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja