ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitNauris.fiTietovisat

Sanan ennakoida käännös suomi-espanja

 • predecir
  Los experimentos se definen justamente por el hecho de que sus resultados no se pueden predecir con certeza. Kokeiden luonteen mukaisesti tuloksia ei voida ennakoida varmasti. Es como si la actual crisis fuera un desastre natural, imposible de predecir. Aivan kuin nykyinen kriisi olisi jonkinlainen luonnonkatastrofi, jota oli mahdoton ennakoida. Muchos tipos de catástrofes naturales (como la sequía y los incendios) son recurrentes y se pueden predecir. Monenlaiset luonnonkatastrofit (esimerkiksi kuivuus ja metsäpalot) uusiutuvat, ja niitä voidaan ennakoida.
 • anticipar
  Hacemos bien en anticipar esto. On oikein ennakoida tätä kehitystä. Deberíamos anticiparnos a éstos, pero no lo hacemos. Meidän pitäisi ennakoida tapahtumia, mutta sitä emme tee. En cuarto lugar, intentar anticipar, si es posible, hacia dónde tenemos que dirigirnos en el futuro. Neljänneksi yritetään ennakoida, jos tämä on mahdollista, mihin suuntaan tulevaisuudessa mennään.
 • anunciar
 • preceder
 • presagiar
 • pronosticar
  Pero ya no es hora de pronosticar crisis: la crisis nos está estallando en las manos y nos pilla sin ideas claras para reaccionar. Nyt ei kuitenkaan ole oikea aika ennakoida kriisiä: kriisi on räjähtämässä käsiimme, eikä meillä ole selvää ajatusta siitä, kuinka meidän olisi reagoitava.

Sanan ennakoida määritelmät

Esimerkit

 • Monia tilanteita on vaikea ennakoida, mutta yritämme silti varautua pahimpaan.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja