ViihdeHoroskooppiBlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan hieno käännös suomi-espanja

  • fino
  • bueno¡Qué buen intento, qué buenos propósitos, qué importante es el informe de la Comisión! Onpa loistavat aikeet ja hienot tavoitteet, ja miten hieno komission mietintö! Es un acuerdo muy bueno y estoy seguro de que su Señoría ha tenido la oportunidad de leerlo. Sopimus on oikein hieno, ja olen varma, että arvoisalla jäsenellä on ollut tilaisuus lukea se. Honestamente, no puedo comprender cómo es posible que tengamos un instrumento tan bueno y todavía no lo apliquemos. En suoraan sanottuna ymmärrä, miten on mahdollista, että meillä on näin hieno rahasto, mutta emme hyödynnä sitä.
  • de postín
  • elitista
  • estupendoNo basta con decir: muy bien, de acuerdo, tenemos un sistema estupendo, pero que luego nadie invierta. Ei riitä, että sanotaan, selvä, nyt meillä on hieno järjestelmä, mutta silti kukaan ei investoi. Dentro del contexto de la integración, se trata de un objetivo estupendo y saludables, una meta ambiciosa. Yhdentymisen kontekstissa tämä on hieno ja tervetullut tavoite, kunnianhimoinen päämäärä. Quizá no todos podamos estar con usted, pero espero que pase un día estupendo y que nos lo cuente después. Emme ehkä kaikki voi olla tuolloin kanssanne, mutta toivottavasti teillä on hieno päivä ja saamme kaikki kuulla siitä.
  • macanudo
  • magníficoAhora, el coche eléctrico constituye un magnífico producto estrella. Sähköajoneuvot ovat nyt hieno lippulaiva. Es un magnífico trabajo y estamos muy orgullosos de la buena intención que ha habido en la cooperación. Se on hieno työ, ja olemme erityisen ilahtuneita siinä osoitetusta huomattavasta yhteistyöhalusta. En primer lugar, debemos dejar constancia del excelente clima, del magnífico ambiente entre las partes de la troika, así como en las relaciones entre la troika y las partes. Meidän on ennen kaikkea pantava merkille troikan osapuolten välinen hieno yhteishenki sekä sopimuspuolten välinen hieno ilmapiiri.
  • maravillosoPor ello, sería maravilloso que no existieran las drogas o que nadie las necesitara. Siksi olisi hieno asia, jos huumausaineita ei olisi olemassakaan tai jos kenelläkään ei olisi tarvetta käyttää huumausaineita. Ha sido un maravilloso ejemplo de cómo deben trabajar juntas las instituciones en segunda lectura para obtener un buen resultado. Tämä on ollut hieno esimerkki kaikkien toimielinten yhteistyöstä toisessa käsittelyssä, jotta pääsemme hyvään tulokseen. Quiero hacer hincapié nuevamente en que Europa es un lugar maravilloso para vivir y en que tenemos mucho por hacer para garantizar que sigue siendo así. Painotan vielä kerran, että Eurooppa on hieno paikka elää ja että meillä on paljon tehtävää varmistaaksemme, että se pysyy sellaisena.
  • pijo

Sanan hieno määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja