BlogitVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatReseptitTietovisatHoroskooppi

Sanan hieno käännös suomi-espanja

 • finom
 • buenom
  ¡Qué buen intento, qué buenos propósitos, qué importante es el informe de la Comisión! Onpa loistavat aikeet ja hienot tavoitteet, ja miten hieno komission mietintö! Es un acuerdo muy bueno y estoy seguro de que su Señoría ha tenido la oportunidad de leerlo. Sopimus on oikein hieno, ja olen varma, että arvoisalla jäsenellä on ollut tilaisuus lukea se. Honestamente, no puedo comprender cómo es posible que tengamos un instrumento tan bueno y todavía no lo apliquemos. En suoraan sanottuna ymmärrä, miten on mahdollista, että meillä on näin hieno rahasto, mutta emme hyödynnä sitä.
 • elitistam
 • macanudo
 • magnífico
  Ahora, el coche eléctrico constituye un magnífico producto estrella. Sähköajoneuvot ovat nyt hieno lippulaiva. Es un magnífico trabajo y estamos muy orgullosos de la buena intención que ha habido en la cooperación. Se on hieno työ, ja olemme erityisen ilahtuneita siinä osoitetusta huomattavasta yhteistyöhalusta. En primer lugar, debemos dejar constancia del excelente clima, del magnífico ambiente entre las partes de la troika, así como en las relaciones entre la troika y las partes. Meidän on ennen kaikkea pantava merkille troikan osapuolten välinen hieno yhteishenki sekä sopimuspuolten välinen hieno ilmapiiri.
 • maravilloso
  Por ello, sería maravilloso que no existieran las drogas o que nadie las necesitara. Siksi olisi hieno asia, jos huumausaineita ei olisi olemassakaan tai jos kenelläkään ei olisi tarvetta käyttää huumausaineita. Ha sido un maravilloso ejemplo de cómo deben trabajar juntas las instituciones en segunda lectura para obtener un buen resultado. Tämä on ollut hieno esimerkki kaikkien toimielinten yhteistyöstä toisessa käsittelyssä, jotta pääsemme hyvään tulokseen. Quiero hacer hincapié nuevamente en que Europa es un lugar maravilloso para vivir y en que tenemos mucho por hacer para garantizar que sigue siendo así. Painotan vielä kerran, että Eurooppa on hieno paikka elää ja että meillä on paljon tehtävää varmistaaksemme, että se pysyy sellaisena.
 • pijom
 • de postín

Sanan hieno määritelmät

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja