TV-ohjelmatViihdeVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatHoroskooppi

Sanan hyvä käännös suomi-espanja

 • buenom
  Estamos convencidos de que es bueno para el planeta, es bueno para la economía europea y es bueno para nuestros ciudadanos. Mielestämme se on hyvä asia maapallolle, se on hyvä asia Euroopan taloudelle ja se on hyvä asia kansalaisillemme. Sería bueno para ustedes, bueno para nosotros, los parlamentos nacionales y los ciudadanos. Ne tulevat olemaan hyvä asia teille, hyvä meille, kansallisille parlamenteille ja kansalaisille. También sería bueno para Iraq y para la región, y muy bueno para el mundo, diría yo. Se olisi myös hyvä Irakille, alueen valtioille ja, uskallan väittää, erittäin hyvä koko maailmalle.
 • bienm
  Esto está bien, pero no es suficiente. Tämä on hyvä, mutta ei tarpeeksi hyvä. Esto está bien, pero no es suficiente. Se on hyvä, muttei tarpeeksi hyvä. Muy bien, señor de Rossa, así se hará. Hyvä on, hyvä jäsen de Rossa, teemme niin.
 • estimadom
  Señor Presidente, estimados colegas, es positivo que se haya llegado a un acuerdo. Arvoisa herra puhemies, hyvät kollegat, on hyvä, että on päästy sopimukseen. Estimado colega, he tomado nota de ello. Hyvä jäsen, olen tietoinen asiasta. Estimado colega Fatuzzo, yo también he tenido esta noche un sueño. Hyvä kollega Fatuzzo, minäkin näin viime yönä unta.
 • afortunadom
  Permitamos que esto constituya un ejemplo, afortunado o positivo, de que podemos, incluso, trabajar juntos cada cierto tiempo cuando la ocasión lo requiere. Olkoon tämä onnekas tai hyvä esimerkki siitä, että voimme tarvittaessa toisinaan jopa työskennellä yhdessä.
 • bien comúnm
  La seguridad y el bien común son la prioridad. Turvallisuus ja yhteinen hyvä ovat ensisijaisia.
 • capaz
  No es ideal, pero es bueno, mejor que el que el Consejo ha sido capaz de presentar, si es que ha presentado algo. Se ei ole ihanteellinen, mutta se on hyvä, parempi kuin mihin neuvostossa pystytään – mikäli siellä pystytään laatimaan minkäänlaista talousarviota.
 • diestrom
 • estimadaf
  Estimada señora Roth, no tiene sentido declarar esto como violación de los derechos humanos. Hyvä rouva Roth, on todella merkillistä julistaa tällainen ihmisoikeusloukkaukseksi. Estimada colega, esto no ha sido lamentablemente una cuestión de orden. Hyvä kollega, se ei ollut valitettavasti työjärjestyspuheenvuoro. ¡Sin embargo, yo le aseguro que el Parlamento ya lo advirtió, estimada colega Wemheuer! Parlamentti kuitenkin varoitti tästä kovastikin, hyvä kollega Wemheuer!
 • feliz
  – Señor Presidente, este informe es una feliz iniciativa y felicito a su autor. – Arvoisa puhemies, mietintö on hyvä aloite, ja kiitän sen laatijaa. Escuchándole, señor Le Pen, me he sentido muy feliz de que eso haya acabado. Kuunneltuani teitä, hyvä Jean-Marie Le Pen, olen erittäin onnellinen, että se on nyt tullut tiensä päähän. Aunque el Tratado Constitucional ha representado globalmente un feliz terreno común, hay que recordar que un buen compromiso significa aceptar algunas ideas y renunciar a otras. Vaikka perustuslakisopimus oli kaiken kaikkiaan onnistunut kompromissi, on muistettava, että hyvä kompromissi tarkoittaa määrättyjen ajatusten hyväksymistä ja määrätyistä ajatuksista luopumista.
 • finom
 • güeno
 • hábil
 • positivaf
  La autocrítica es positiva, pero debe ser precisa. Itsekritiikki on hyvä asia, mutta sen pitäisi olla kuitenkin tarkkaa. Ha sido una experiencia muy positiva de la que todos nos hemos beneficiado. Tämä on ollut erittäin hyvä kokemus, josta olemme kaikki hyötyneet. Le puedo asegurar, querido colega, que mi intención era absolutamente positiva. Voin vakuuttaa teille, hyvä parlamentin jäsen, että tarkoitukseni oli ehdottomasti myönteinen.
 • positivom
  Eso es positivo y lo acogemos con satisfacción. Se on hyvä ja olemme tyytyväisiä siihen. Consideramos que éste es un aspecto positivo. Mielestämme tämä on hyvä asia. Creo que este es un signo positivo. Uskon tämän olevan hyvä merkki.
 • ricom
  Señor Presidente, señor diputado, la segunda parte de su pregunta la puedo responder con un no categórico. Arvoisa puhemies, hyvä parlamentin jäsen, kysymyksenne toiseen osaan voin vastata ehdottoman kielteisesti. Tenemos un compromiso moral e histórico para alcanzar un resultado bueno y positivo. Meillä on moraalinen ja historiallinen velvollisuus saada aikaan hyvä ja myönteinen tulos. Creo que estamos ante un edificio histórico y que nosotros tenemos que ser los primeros en respetarlo y dar una imagen positiva del mismo. On todellakin hyvä, että rakennuksemme vertauskuvalliseen luonteeseen yhdistetään myös toimivuus.
 • señor míom
 • señora míaf
 • soleadom

Sanan hyvä määritelmät

 • harvinainen

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja