VaihtoautotTietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiViihde

Sanan ihminen käännös suomi-espanja

  • hombreEstamos ante un cambio climático provocado por el hombre. Ihminen on aiheuttanut ilmastonmuutoksia. El hombre se mueve y hace mover las cosas. . (FR) Ihminen liikkuu ja liikuttaa asioita. Señor Presidente, el hombre orgulloso quiere hacer de Dios. Arvoisa puhemies, ylpeä ihminen haluaa leikkiä jumalaa.
  • humanoEl ser humano nace en estado de dependencia. Ihminen on syntyessään riippuvainen muista. Los humanos somos sujetos, no simples objetos. Ihminen on subjekti, ei esine. Todo ser humano necesita, sin embargo, la proximidad y el contacto con otras personas. Jokainen ihminen tarvitsee toki toisten läheisyyttä ja kosketusta muihin ihmisiin.
  • ser humanoEl ser humano nace en estado de dependencia. Ihminen on syntyessään riippuvainen muista. Lo cierto es que la moneda fue inventada por el ser humano y el ser humano se ha vuelto su esclavo. On totta, että ihminen on keksinyt rahan ja ihmisestä on tullut rahan orja. Todo ser humano necesita, sin embargo, la proximidad y el contacto con otras personas. Jokainen ihminen tarvitsee toki toisten läheisyyttä ja kosketusta muihin ihmisiin.
  • humanaEs cierto que Benazir Bhutto es - era - solamente humana, y como tal no era perfecta. Hän on - hän oli - toki vain ihminen, ei siis täydellinen. Pero me opongo por principio al establecimiento del valor de la vida humana en un millón de ecus. Jumalan luomakunnan kruununa jokainen ihminen on ainutkertainen ja hänen arvoaan on mahdotonta laskea. Le dijeron que no podía poner eso y replicó: »¿Cómo? ¿Van ustedes a negar que pertenezco a la raza humanaHänelle ilmoitettiin, ettei niin voi laittaa, johon hän vastasi: " Miten niin, enkö minä teidän mielestänne ole ihminen?"
  • seEl hombre se mueve y hace mover las cosas. . (FR) Ihminen liikkuu ja liikuttaa asioita. Señor Presidente, el hombre orgulloso quiere hacer de Dios. Arvoisa puhemies, ylpeä ihminen haluaa leikkiä jumalaa. Hoy se infecta una persona cada 6 segundos. Nykyään joka kuudes sekunti yksi ihminen saa tartunnan.
  • uno
    Señor Comisario, usted es uno de esos hombres. Arvoisa komission jäsen, te olette tällainen ihminen. Uno de cada cuatro habitantes de la Tierra bebe agua sucia. Joka neljäs ihminen maailmassa juo likaista vettä. Señor Presidente, ningún ser humano puede estar un día sin comer, la comida es la condición de vida número uno. Arvoisa puhemies, yksikään ihminen ei tule päivääkään toimeen ilman ruokaa, ja elintarvikkeet ovat ensimmäinen elämisen edellytys.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja