TietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptitViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan kaikki käännös suomi-espanja

  • todosTodos somos diferentes, todos somos iguales. Kaikki ovat erilaisia, kaikki ovat yhdenvertaisia. Todos estamos de acuerdo en el diagnóstico. Me kaikki olemme diagnoosista samaa mieltä. Lo saben todos ustedes, ya que todos lo hemos experimentado. Te tiedätte sen kaikki, sillä olemme kaikki sen kokeneet.
  • todoTodos somos diferentes, todos somos iguales. Kaikki ovat erilaisia, kaikki ovat yhdenvertaisia. Todos estamos de acuerdo en el diagnóstico. Me kaikki olemme diagnoosista samaa mieltä. Lo saben todos ustedes, ya que todos lo hemos experimentado. Te tiedätte sen kaikki, sillä olemme kaikki sen kokeneet.
  • todasTodas ellas son vanguardistas, pero todas ellas son posibles. Kaikki suositukset ovat uraauurtavia, mutta ne ovat kaikki myös mahdollisia. Su Majestad posee todas esas cualidades. Teillä on kaikki nämä ominaisuudet. Necesitamos conocer todas esas cosas. Meidän täytyy saada kaikki mainitut tiedot.
  • todo el mundoTodo el mundo está a favor de ello. Kaikki ovat tämän asian kannalla. Evidentemente, todo el mundo responde que no. Kaikki vastaavat tietenkin kieltävästi. Estoy seguro de que todo el mundo contribuirá. Olen varma, että kaikki auttavat.
  • cadaY después, cada cual se fue a su casa. Sen jälkeen kaikki menivät kotiin. Todo esto, tal vez, con un presupuesto cada vez menor. Kaikki tämä ehkä yhdessä pienenevän budjetin kanssa. En las pantallas se muestran los resultados de cada votación. Kuvaruuduilla ilmoitetaan kaikki äänestystulokset.
  • propios y extraños
  • todo quisqui

Sanan kaikki määritelmät

  • jokainen ketään tai mitään pois jättämättä

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja