TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotBlogit

Sanan kala käännös suomi-espanja

  • pescadom
    El pescado no es solo una fuente de alimento. Kala ei ole vain ravinnonlähde. El pescado es para todos nosotros un bien escaso. Kala on kaikille meille niukasti saatava hyödyke. El pescado capturado en las costas europeas es congelado y a continuación enviado a China. Euroopan rannikolla pyydetty kala jäädytetään ja kuljetetaan laivalla Kiinaan.
  • pezf
    No se trata de dar un pez, sino una caña de pescar, como decíamos en esta Cámara. Ei anneta kalaa vaan onki, kuten parlamentissa oli tapana sanoa. Las personas afectadas por una crisis necesitan el Dispositivo de Reacción Rápida europeo del mismo modo que un pez necesita una bicicleta. Kriisissä olevat ihmiset tarvitsevat eurooppalaisten nopean toiminnan välinettä yhtä paljon kuin kala tarvitsee polkupyörää. Para las Seychelles, el pescado, en particular el pez espada, es un producto esencial que necesitan colocar en nuestros mercados. Seychelleille kala, lähinnä miekkakala, on hyvin tärkeä tuote, jota tuodaan markkinoillemme.
  • pescaf
    Sin embargo, este acuerdo de pesca no persigue la compra de pescado. Tämän kalastussopimuksen tarkoituksena ei kuitenkaan ole kalan ostaminen. Señor Presidente, dicen que es mejor dar una caña de pescar que un pescado. Arvoisa puhemies, sanotaan, että on parempi antaa nälkäiselle onki kuin kala. Pero el problema es cómo se está pescando en las aguas y no quién lo hace. Ongelma ei kuitenkaan ole se, miten kalastetaan, vaan se, kuka kalastaa.

Sanan kala määritelmät

Esimerkit

  • Tänään saamme paistettua kalaa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja