Nauris.fiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan kala käännös suomi-espanja

 • pescadom
  El pescado no es solo una fuente de alimento. Kala ei ole vain ravinnonlähde. El pescado es para todos nosotros un bien escaso. Kala on kaikille meille niukasti saatava hyödyke. El pescado capturado en las costas europeas es congelado y a continuación enviado a China. Euroopan rannikolla pyydetty kala jäädytetään ja kuljetetaan laivalla Kiinaan.
 • pezf
  No se trata de dar un pez, sino una caña de pescar, como decíamos en esta Cámara. Ei anneta kalaa vaan onki, kuten parlamentissa oli tapana sanoa. Las personas afectadas por una crisis necesitan el Dispositivo de Reacción Rápida europeo del mismo modo que un pez necesita una bicicleta. Kriisissä olevat ihmiset tarvitsevat eurooppalaisten nopean toiminnan välinettä yhtä paljon kuin kala tarvitsee polkupyörää. Para las Seychelles, el pescado, en particular el pez espada, es un producto esencial que necesitan colocar en nuestros mercados. Seychelleille kala, lähinnä miekkakala, on hyvin tärkeä tuote, jota tuodaan markkinoillemme.
 • pescaf
  Sin embargo, este acuerdo de pesca no persigue la compra de pescado. Tämän kalastussopimuksen tarkoituksena ei kuitenkaan ole kalan ostaminen. Señor Presidente, dicen que es mejor dar una caña de pescar que un pescado. Arvoisa puhemies, sanotaan, että on parempi antaa nälkäiselle onki kuin kala. Pero el problema es cómo se está pescando en las aguas y no quién lo hace. Ongelma ei kuitenkaan ole se, miten kalastetaan, vaan se, kuka kalastaa.
 • ni carne ni pescado
  Intentar reducirlo todo a un denominador común complicará mucho las cosas y diluirá la cuestión, de modo que el resultado no será ni carne ni pescado. Pyrkimys karsia kaikki yhteiseen nimittäjään hankaloittaa asioita suuresti ja vie niiltä terän, eikä lopputulos ole lintu eikä kala.
 • ni chicha ni limonada
  Coincido con el anterior orador en que la OLAF no es ni chicha ni limonada y en que adopta un enfoque típicamente arbitrario. Olen edellisen puhujan kanssa samaa mieltä siitä, että OLAF ei ole lintu eikä kala ja että sen lähestymistapa on tunnusomaisesti mielivaltainen.
 • sin pies ni cabeza

Sanan kala määritelmät

Esimerkit

 • Tänään saamme paistettua kalaa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja