BlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan kaupunki käännös suomi-espanja

  • ciudadEs más, Gante era una ciudad muerta. Gent oli kerrassaan kuollut kaupunki. Era una ciudad de una belleza envidiable. Kaupunki oli kadehdittavan kaunis. La ciudad más afectada fue L'Aquila. Pahiten kärsi L'Aquilan kaupunki.
  • municipioEn realidad, se ha elaborado de tal forma que el municipio más diminuto o incluso la ciudad o región más pequeña podrán resolver estos asuntos muy fácilmente. Se on yhdistetty siten, että pieninkin paikallinen viranomainen tai pieninkin kaupunki tai alue voi käsitellä näitä asioita helposti.
  • puebloSarajevo fue una ciudad magnífica en la que coexistieron tres pueblos, tres culturas y tres religiones. Sarajevo oli suurenmoinen kaupunki, jossa kolme kansaa, kolme kulttuuria ja kolme uskontoa elivät yhdessä. Luego se produjeron las terribles represalias en las que Zabikian, un pueblo de 20.000 habitantes, fue destruido y más de 200 personas asesinadas. Sitten näimme kauheat kostotoimet, joissa Zakibian, 20 000 asukkaan kaupunki, tuhottiin ja yli 200 ihmistä tapettiin. Ahora sabemos, además de todo eso, que el Ayuntamiento de Estrasburgo puede haber usado la decisión para aprovechar su monopolio y defraudar a los pueblos de Europa. Nyt saamme kaiken lisäksi kuulla, että Strasbourgin kaupunki on hyvinkin saattanut käyttää tämän päätöksen varjolla monopoliasemaansa hyväkseen ja huijata Euroopan kansalaisia.
  • urbe
  • villaLa Villa de Estrasburgo, como ha dicho mi compañero Stubb, ha publicado una nota. Kuten jäsen Stubb totesi, Strasbourgin kaupunki on julkaissut tiedotteen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja