TV-ohjelmatBlogitHoroskooppiNauris.fiReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan korvaus käännös suomi-espanja

 • remuneraciónf
  Una remuneración adecuada del trabajo realizado es un derecho básico. Omasta työstä saatava asianmukainen korvaus on perusoikeus. Deberíamos aspirar a introducir una remuneración por el cuidado de los niños. Meidän olisi pyrittävä ottamaan käyttöön lasten kotihoidosta maksettava korvaus. Los periodos de prácticas profesionales deben recibir suficiente remuneración y protección social. Työharjoittelusta on saatava riittävä korvaus ja sosiaaliturva.
 • salariom
  Voté a favor de que el permiso de maternidad dure 18 semanas y a favor de que las mujeres reciban el 75 % de su salario. Äänestin sen puolesta, että äitiysloma olisi 18 viikkoa ja korvaus 75 prosenttia. Muchos países ya conceden más de dieciocho semanas a las madres, manteniéndoles entre el 80 % y el 100 % de su salario. Äitiysvapaan pituus on yli 18 viikkoa jo useissa jäsenvaltioissa, ja siitä maksettava korvaus vastaa 80-100 prosenttia kuukausipalkasta. Por contra, tenemos que implantar un sistema nuevo de reembolsos y salarios que sea justificable y transparente. Meidän on laadittava uusi korvaus- ja palkkajärjestelmä, joka on perusteltu ja avoin.
 • compensaciónf
  Es esencial que se haga efectiva la compensación. Asianmukainen korvaus on välttämätön. Asunto: Compensación para los pescadores irlandeses Aihe: Korvaus irlantilaisille kalastajille La compensación financiera se eleva a 825.000 euros. Taloudellinen korvaus on 825 000 euroa.
 • emolumentom
 • estipendiom
 • indemnizaciónf
  Si esto ocurre a causa de un accidente, se suele recibir una indemnización. Jos se tapahtuu onnettomuuden seurauksena, siitä maksetaan usein korvaus. Estamos de acuerdo en que hay que tomar medidas para garantizar una justa indemnización a estas víctimas. Olemme yhtä mieltä siitä, että toimenpiteisiin on ryhdyttävä, jotta vahinkoa kärsineille voidaan taata täysimääräinen korvaus. Si la única opción disponible es el reembolso, deberá pagarse una indemnización igual al 50 % del precio del billete. Jos korvaus on ainoa saatavilla oleva vaihtoehto, on maksettava korvaus, joka vastaa 50 prosenttia lipun hinnasta.
 • recompensaf
 • reembolsom
  Todo reembolso superior a los costes reales no es aceptable. Mikään todelliset kustannukset ylittävä korvaus ei voi olla hyväksyttävä. Si la única opción disponible es el reembolso, deberá pagarse una indemnización igual al 50 % del precio del billete. Jos korvaus on ainoa saatavilla oleva vaihtoehto, on maksettava korvaus, joka vastaa 50 prosenttia lipun hinnasta. La cuestión que plantea la directiva son los reembolsos y los términos en los que se pudieran producir, del derecho o no derecho a reembolsos. Direktiivissä käsitellään kulujen korvaamista, korvausehtoja ja oikeutta saada korvaus.
 • reparaciónf
  La condena histórica de crímenes no puede ofrecer reparación a las víctimas ni a sus descendientes, pero es una compensación moral. Historian rikosten tuomitsemisella ei voida antaa hyvitystä niiden uhreille tai heidän jälkeläisilleen, mutta se on moraalinen korvaus. La remuneración razonable establecida en el ámbito de la cláusula de reparación garantiza a los fabricantes de automóviles que amortizarán la inversión hecha en las mejoras técnicas de los modelos. Korjauslausekkeeseen sisältyvä kohtuullinen korvaus suojaa autonvalmistajia, jotka maksavat mallien teknisiin parannuksiin tekemänsä investoinnit.
 • sueldom
 • prestaciónf

Sanan korvaus määritelmät

 • verbiä korvata vastaava teko; jonkin toisen otto käyttöön toisen asemasta
 • kompensaatio, aiheutetusta vahingosta maksettu hyvitys

Esimerkit

 • fossiilisten polttoaineiden korvaus biopolttoaineilla
 • työttömyyskorvaus
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja