BlogitTV-ohjelmatTietovisatViihdeHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan koska käännös suomi-espanja

 • ya que
  Espero que sí, ya que he votado a favor del texto. Toivon, että antaa, koska äänestin mietinnön puolesta. Necesario, ya que el racismo sigue su avanzada. Se on tarpeellinen, koska rasismi leviää edelleen. Seré muy breve, ya que queremos votar. Puhun lyhyesti, koska haluamme siirtyä äänestykseen.
 • cuándo
  Si es así, ¿cuándo lo decidirá? Jos näin on, niin koska siitä päätetään? ¿Cuándo tendrá el Consejo un mandato? Koska neuvosto saa valtuudet neuvotella? ¿Cuándo se ratificará START II? Koska aloitetaan START III: a koskevat neuvottelut?
 • por cuanto
  Este mensaje fue tanto más potente por cuanto estuvimos unidos. Tämä viesti oli sitäkin voimakkaampi, koska olimme yhtenäisiä. Rechazamos esto por cuanto cualquier abuso infantil constituye un delito. Vastustamme tätä, koska kaikenlainen lasten hyväksikäyttö on rikollista toimintaa. Esto es fundamental por cuanto el resultado de tales procedimientos puede constituir para el demandante una cuestión de vida o muerte. Tämä on erittäin tärkeää, koska tässä voi kirjaimellisesti olla hakijan kannalta kyseessä elämä tai kuolema.
 • porque
  Porque el orden impera en Pekín. Koska Pekingissä vallitsee kuri. No, porque no están informados. Ei, koska heille ei anneta tietoa. Ciertamente, ¡porque es una desgracia! Aivan oikein niin, koska se on häpeä!
 • supuesto que
  Por supuesto que no, porque en ese juego se tiene una posibilidad sobre seis de morir o de salir herido. Ette tietenkään, koska teillä on yksi mahdollisuus kuudesta kuolla tai loukkaantua. Por supuesto que sí, porque no existen unas normas de higiene equiparables en los hospitales. Kyllä ne voivat, koska sairaaloissamme ei ole yhtenäisiä hygieniavaatimuksia.
 • visto que
  Puesto que se ha visto que usted puede hablar como sueco y como Presidente del Consejo, quisiera formularle una pregunta. Koska hatun vaihto osoittautui mahdolliseksi, minunkin täytyy esittää yksi kysymys.
 • como
  Como agricultor, el suelo constituye mi vida. Koska olen viljelijä, maa on minulle elämäni. No obstante, quisiera decirle, señor Presidente, así como a todas Sus Señorías, que la Presidencia se congratula, evidentemente, del acuerdo global que hemos conseguido sobre el presupuesto de 1998. Se on hyvä talousarvio, koska se on hyvän yhteisymmärryksen, kahden viranomaisen, talousarviovaltaa käyttävien kahden haaran, välisen vastavuoroisen yhteisymmärryksen tulos. Como ayuda estatal, no tiene que devolverse. Koska se on valtiontukea, sitä ei tarvitsisi maksaa takaisin.
 • dado que
  Dado que no soy diabólica, he votado en contra. Koska en ole pirullinen, äänestin mietintöä vastaan. Dado que su autor no está presente, la pregunta 6 decae. Kysymys nro 6 jätetään käsittelemättä, koska kysymyksen esittäjä ei ole läsnä. Dado que su autor no está presente, la pregunta nº 47 caduca. Kysymys nro 47 jätetään väliin, koska sen esittäjä ei ole paikalla.
 • debido a que
  Sin embargo vamos a retirarla debido a que se ha redactado de una manera confusa. Koska se on muotoiltu sekavasti, me peruutamme sen. Esto se ha producido a partir de mediodía, debido a que los informes han sido discutidos durante más tiempo. Niin kävi vain päivällä, koska silloin mietinnöistä keskusteltiin pidempään. Me opongo a la idea de imponer una obligación de etiquetado debido a que resultaría insuficiente y demasiado costosa. Hylkään ajatuksen pakkausmerkintävaatimuksesta, koska se on riittämätön ja liian kallis.
 • en tanto
 • por
  ¿Por qué los gobiernos no los han utilizado? Koska hallitukset eivät ole käyttäneet niitä? "porque [él no ha hecho] nada más por ti, "koska hänellä ei ole teille muuta tarjottavaa, Por motivos de tiempo no voy a enumerarlas. Koska aikaa on rajallisesti, en nyt luettele niitä.
 • siendo que

Sanan koska määritelmät

 • ''interrogatiivinen'') aikaa kysyvä adverbi, milloin
 • siitä syystä, että (''ilmaisee päälauseen tapahtuman johtuvan sivulauseen tapahtumasta''

Synonyymit

Esimerkit

 • Koska me lähdemme?
 • Olen iloinen, koska sain työpaikan.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja