VaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatBlogitTV-ohjelmatViihde

Sanan kunto käännös suomi-espanja

  • formaLa salud, la condición mental y física no sólo de las madres, sino también de los hijos, depende de la forma en que estén sincronizados estos dos sistemas. Sekä äitien että lasten terveys, mielenterveys ja fyysinen kunto ovat riippuvaisia siitä, miten kyseiset kaksi järjestelmää on synkronoitu. en nombre del Grupo Verts/ALE. - (NL) Señor Presidente, Señorías, es posible que la señora In 't Veld no se encuentre bien físicamente, pero está en excelente forma verbal. Verts/ALE-ryhmän puolesta. - (NL) Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, jäsen in 't Veld on kenties fyysisesti huonossa kunnossa, mutta verbaalinen kunto on edelleen erinomainen.
  • estadoEsto puede ocultar el verdadero estado de los alimentos. Näin voidaan peittää elintarvikkeen todellinen kunto. El estado actual de la carretera es tan desastroso que los residentes la llaman "carretera de la muerte". Tien tämänhetkinen kunto on niin kauhea, että asukkaat ovat nimenneet sen "kuoleman tieksi". En primer lugar, la falta de capacitación de la tripulación y, en segundo lugar, el estado físico de la embarcación. Ensimmäinen on miehistön ammattitaidon puute, ja toinen on aluksen fyysinen kunto.
  • capacidad
  • condiciónLos consumidores deberían tener la libertad de elegir su propio nivel de potencia y nutrientes, a condición de que éstos sean seguros y estén debidamente etiquetados. Kuluttajilla pitäisi olla oikeus päättää omasta kunto- ja ravintoainetasostaan, kunhan tuotteet ovat turvallisia ja asianmukaisin merkinnöin varustettuja. La salud, la condición mental y física no sólo de las madres, sino también de los hijos, depende de la forma en que estén sincronizados estos dos sistemas. Sekä äitien että lasten terveys, mielenterveys ja fyysinen kunto ovat riippuvaisia siitä, miten kyseiset kaksi järjestelmää on synkronoitu.
  • nivel físico

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja