TietovisatBlogitReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan loppua käännös suomi-espanja

 • acabarseSe miente e incluso se paga por mentir, y creo que esto ha de acabarse. Valheita kerrotaan, ja ihmisille jopa maksetaan valehtelemisesta, ja mielestäni sen pitäisi loppua. La guerra civil se ha cobrado 10 000 vidas hasta ahora y no hay signos de que vaya a acabarse, mientras que el turismo, la principal fuente de ingresos del país, está casi paralizado. Kansalaissota on vaatinut tähän mennessä 10 000 uhria. Sodan loppua ei ole näköpiirissä, ja pääasiallinen tulonlähde matkailu on lähes kokonaan ehtynyt.
 • terminarLas ayudas al cierre de explotaciones terminarán en 2007. Toiminnan vähentämistukien pitäisi loppua vuonna 2007. Ahora parece que la prolongada saga del SIS II dista mucho de terminar. Nyt minusta vaikuttaa siltä, että SIS II -järjestelmän taru ei ole lähelläkään loppua. Pero ahí es donde debería terminar la intervención de la UE en la economía de la UE. Tähän EU:n sekaantumisen Euroopan talouteen pitäisi kuitenkin loppua.
 • terminarseSeñor Patten, no vamos a dejar de reclamar esto, a pesar de que usted crea que la partida de ping-pong debiera terminarse de una vez. Arvoisa komission jäsen Patten, emme lakkaa vaatimasta sitä, vaikka olette sitä mieltä, että tämä pallottelu saisi viimein loppua.
 • acabarEsta situación es vergonzosa, y debe acabar. Se on skandaali ja sen täytyy loppua. Hay que acabar con esta política. Tämän politiikan täytyy loppua. La cooperación, sin embargo, no tiene que acabar ahí. Yhteistyö ei kuitenkaan saa loppua tähän.
 • agotarNuestra paciencia al respecto se puede agotar muy rápidamente, en efecto, pero la paciencia también puede degenerar en indiferencia. Kärsivällisyytemme saattaa tältä osin loppua todellakin liian nopeasti, mutta kärsivällisyys saattaa muuttua myös välinpitämättömyydeksi.
 • cesarNo será tolerada y deberá cesar inmediatamente. Sitä ei tulla sietämään ja sen täytyy loppua välittömästi. La semana pasada se ha informado de que las actividades en la planta de reprocesamiento nuclear de Thorp podrían cesar más bien pronto que tarde. Viime viikolla ilmoitettiin, että Thorpin ydinvoiman jälleenkäsittelylaitoksen toiminta saattaa loppua piakkoin. Los que explotan el racismo deben ser castigados y, al menos, excluidos del poder político; los refugiados deben poder volver a casa; y debe cesar la violencia. Rotusyrjintää harjoittavia pitää rangaista ja vähintään sulkea ulos poliittisesta vallasta ja pakolaisten pitää voida palata koteihinsa ja väkivallan pitää loppua.
 • dejar deEn mi opinión, hay algo que podríamos dejar de hacer y es ridiculizar a Grecia. Minusta on yksi asia, jonka voisimme lopettaa: Kreikan pilkkaaminen voisi jo loppua. Ha llegado la hora de dejar de pensar negativamente en Europa y de preguntarnos qué va a ser de nosotros. Euroopan unioniin kohdistuvien kielteisten puheiden ja tulevaisuuttamme koskevan arvuuttelun on aika loppua. Coincido con mi colega, la señora Podimata, en que deberíamos dejar de ridiculizar a Grecia de este modo. Olen samaa mieltä ryhmätoverini Podimatan kanssa siitä, että Kreikan eräänlaisen pilkkaamisen pitäisi nyt loppua.
 • dejar parar
 • expirar
 • extinguir
 • finalizarDe lo contrario, la crisis de la pesca no finalizará pero sí la pesca. Kalastuskriisillä ei ole muuten loppua, toisin kuin kalastuksella. Antes de finalizar este año presentaremos una nueva estrategia en Internet, puesto que algunos de ustedes lo han solicitado. Julkistamme uuden Internet-strategiamme ennen tämän vuoden loppua, koska monet teistä ovat pyytäneet sitä. Hasta donde yo sé, las divergencias que existen en este momento realmente no son de gran calado y creo que es posible conseguir un acuerdo –insisto– antes de finalizar esta legislatura. Tietääkseni nykyiset erimielisyydet eivät ole kovinkaan merkittäviä, ja uskon, että asiasta voidaan päästä yhteisymmärrykseen ennen tämän vaalikauden loppua, mikä on mielestäni tärkeää.
 • finir
 • pararEn Grecia los ciudadanos tienen la sensación de que están ahorrando sin parar y esto no tiene fin. Kreikassa ihmisistä tuntuu, että he vain säästävät ja säästävät ja säästävät, eikä sille näy loppua.
 • quedarse sin
 • tocar a su fin
 • vencer

Sanan loppua määritelmät

Esimerkit

 • Elokuva loppui onnellisesti
 • Nyt maali loppui ja täytyy mennä ostamaan lisää

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja