TV-ohjelmatVaihtoautotReseptitTietovisatHoroskooppiViihdeBlogit

Sanan mahdollisuus käännös suomi-espanja

 • posibilidadf
  Ésa es ahora su única posibilidad. Se on nyt niiden ainoa mahdollisuus. Esta posibilidad debe evitarse. Tämä mahdollisuus on torjuttava. La inmigración es sólo una posibilidad. Maahanmuutto on vain mahdollisuus.
 • oportunidadf
  Tenemos que aprovechar esta oportunidad. Meidän on hyödynnettävä tämä mahdollisuus. Es una oportunidad para todos nosotros. Se on mahdollisuus meille kaikille. Esta Directiva es una oportunidad. Tämä direktiivi on mahdollisuus.
 • probabilidadf
  La misión podrá tener alguna probabilidad de éxito sólo si respetará estas reglas básicas. Avustusoperaatiolla voi olla jonkinlainen onnistumisen mahdollisuus vain siinä tapauksessa, että se kunnioittaa näitä perussääntöjä. Tienes entre un 50 y un 90 % de probabilidades de estar tomando un medicamento falsificado y entonces... "¡Pum!". On 50-90 prosentin mahdollisuus törmätä väärennettyyn lääkkeeseen ja sitten - pam! Existen muchas probabilidades de que las ayudas públicas a las pequeñas empresas beneficien finalmente a las grandes empresas. On suuri mahdollisuus, että pienyrityksille suunnattu valtiontuki koituu loppujen lopuksi suurimmaksi osaksi suuryritysten hyväksi.
 • chancem
 • expectativaf
  El Consejo ha manifestado claramente que existe una expectativa europea para los Balcanes. Neuvosto on selkeästi todennut, että Balkanin mailla on mahdollisuus liittyä yhteisöön. No cabe ninguna duda de que las expectativas de adhesión a la UE han empujado a Turquía a cambiar a mejor. Ei ole epäilystäkään, että mahdollisuus EU:n jäsenyyteen on saanut Turkin muuttumaan parempaan päin. Esto constituye un reto y una oportunidad para dicha política, pues ha quedado claro que es necesario desarrollar un debate sobre cuáles son, de hecho, nuestras expectativas con respecto a la misma. Se on sekä haaste että mahdollisuus maatalouspolitiikalle, sillä on selvää, että nyt on keskusteltava siitä, mitä me oikeastaan odotamme maatalouspolitiikalta.
 • ocasiónf
  Cada uno de ustedes ha tenido la oportunidad de hacer uso del artículo 122 en una ocasión. Teillä kummallakin on ollut mahdollisuus käyttää 122 artiklaa kertaalleen. Tendremos ocasión de hacerlo en otros momentos. Meillä on mahdollisuus puhua siitä muulloin. Por lo menos hemos de tener ocasión de debatirlo en nuestros Grupos. Meillä pitää olla vähintäänkin mahdollisuus keskustella tästä ryhmissämme.
 • porvenirm
 • prospectiva

Sanan mahdollisuus määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Ei ollut muuta mahdollisuutta kuin totella.
 • Mahdollisuudet voittoon ovat erittäin hyvät.
 • Sinulle avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja