ReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatTietovisat

Sanan minun vikani käännös suomi-espanja

  • culpa míaNo es culpa mía que no estuvieran ustedes en el Pleno en el momento de la votación. Ei ole minun vikani, jos ette ollut istuntosalissa äänestyshetkellä. No es culpa mía, pero creo que es importante que el personal tome su cena antes de que regresen a las 21.00 horas. Tämä ei ole minun vikani, mutta minusta on tärkeää, että henkilöstö saa ruokaa ennen kuin he palaavat tänne klo 21.00. Señor Presidente, no es culpa mía si - probablemente porque durante el mes pasado se ha hablado mucho de mi sueño con la Sra. Roth-Behrendt - esta noche he vuelto a soñar con ella. Arvoisa puhemies, ei ole minun vikani, jos taas viime yönäkin näin unta jäsen Roth-Behrendtistä - luultavasti siksi, että viime kuussa puhuttiin paljon häntä koskeneesta unestani.
  • mi culpaNo es mi culpa que en francés se traduzca como "liberalización". Ei ole minun vikani, jos se käännetään ranskaksi "sääntelyn purkamiseksi". Pero no es mi culpa, señor Comisario, si un consenso difuso reina en esta Asamblea. Arvoisa komission jäsen, ei kuitenkaan ole minun vikani, jos parlamentissa kytee ponneton konsensus.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja