TV-ohjelmatTietovisatBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiViihde

Sanan moni käännös suomi-espanja

  • muchosCreo que se han producido muchos cambios desde 2007. Mielestäni moni asia on muuttunut vuoden 2007 jälkeen. Venezuela ha sido para muchos una tierra de acogida. Venezuela on ollut monille turvapaikka. Al igual que a muchos de ustedes, me resulta difícil creerlo. En ollut uskoa korviani, kuten ei varmaan moni muukaan.
  • muchasSe ha hablado de terrorismo; muchas personas lo han mencionado. Myös terrorismi otettiin esille; siitä puhui moni. Para muchas personas es un sitio muy especial. Se on monille ihmisille erityinen paikka. No obstante, serán muchas más las que sigan igual. Moni asia jää kuitenkin ennalleen.
  • múltipleManifestemos las múltiples facetas de nuestro continente y trabajemos para garantizar que en el debate se oigan todas las voces. Vahvistakaamme moni-ilmeistä mannertamme ja tehkäämme työtä sen eteen, että keskustelussa kuullaan kaikkia ääniä. Esta tarde, el Tribunal Supremo de Brasil ha denegado la extradición del asesino múltiple Cesare Battisti. Brasilian korkein oikeus hylkäsi tänä iltana moninkertaisen murhaajan Cesare Battistin karkotuspyynnön. No soy un socialista, pero si se necesita un sistema de transporte integrado, entonces lo mejor es la propiedad estatal, no la separación en múltiples partes privadas. En ole sosialisti, mutta jos tarvitaan yhtenäinen liikennejärjestelmä, valtionomistus on paras tapa - ei jakaminen moniin yksityisiin toimijoihin.

Sanan moni määritelmät

  • usea; suuren ryhmän edustajista

Esimerkit

  • Moni ei olisi uskaltanut.
  • Monta poikaa jäi kiinni pinnaamisesta.
  • Meitähän on moneksi.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja